LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Savjet mladih Grada Zagreba

Naučite kako napraviti uspješan projekt na konferenciji "EU fondovi za mlade"

Na konferenciju su pozvani predstavnici 50 najrelevantnijih udruga mladih u Gradu Zagrebu koji će u petak imati priliku učiti od vrsnih hrvatskih stručnjaka.

Na konferenciju su pozvani predstavnici 50 najrelevantnijih udruga mladih u Gradu Zagrebu koji će u petak imati priliku učiti od vrsnih hrvatskih stručnjaka.

Savjet mladih Grada Zagreba organizira konferenciju "EU fondovi za mlade". Konferencija će se održati u prostorijama Palače Dverce i prostorijama Gradske skupštine Grada Zagreba, a trajat će dva dana – 24. i 25. studenog.

– Svjesni smo važnosti provedbe EU projekata za mlade u Gradu Zagrebu i velike uloge organizacija civilnog društva u procesu prijave novih projekata. Cilj nam je na konferenciji okupiti sve zainteresirane dionike kako bi pomogli udrugama mladih u umrežavanju i ostvarivanju partnerstva za nove projekte. Također, želja nam je okupiti mlade i donositelje odluka kako bi razmjenili svoje stavove i u konačnici omogućili bolju apsorbciju financijskih sredstava iz EU fondova za mlade. Na taj način želimo doprinijeti poboljšanju položaja mladih u društvu, kao i podići kvalitetu njihovih života. – izjavili su predstavnici Savjeta mladih Grada Zagreba.

Na konferenciju su pozvani predstavnici 50 najrelevantnijih udruga mladih u Gradu Zagrebu koji će u petak imati priliku učiti od vrsnih hrvatskih stručnjaka: zastupnice u Europskom parlamentu Ivane Maletić, državne tajnice u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava Katarine Ivanković Knežević, stručnjaka u sektoru udruga Marka Pavića i Ante Martića, kao i stručnjaka iz Gradskog ureda za programe i projekte Europske unije.

Održat će se i prezentacije planova ministarstava koja u svojoj nadležnosti imaju provedbu natječaja financiranih iz sredstava Fondova Europske unije, a pokrivaju tematike mladih. Prijave za sudjelovanje na konferenciji se podnose putem online obrasca. Zbog ograničenog broja mjesta na Konferenciji molimo vas da organizatore kontaktirate ako postoji interes za više od dva predstavnika udruge. Za dodatne informacije možete se obratiti putem maila savjetmladih@zagreb.hr ili na broj +385(0)995204640.