LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za sve generacije

Unaprijedite svoje znanje engleskog uz ljetne tečajeve Američkog instituta

Svake godine u sklopu ljetnih praznika Američki institut organizira aktivnosti kojima pruža mogućnost svojim polaznicima da tijekom ljetnog razdoblja prodube svoja znanja, vježbaju i usavrše svoj engleski jezik.

Svake godine u sklopu ljetnih praznika Američki institut organizira aktivnosti kojima pruža mogućnost svojim polaznicima da tijekom ljetnog razdoblja prodube svoja znanja, vježbaju i usavrše svoj engleski jezik.

Svake godine tijekom ljetnih praznika Američki institut organizira aktivnosti kojima pruža mogućnost svojim polaznicima da tijekom ljetnog razdoblja prodube svoja znanja, vježbaju i usavrše svoje znanje engleskog jezika.


Ljetni tečajevi Američkog instituta putem individualnih ili grupnih tečajeva, tematskih kreativnih i umjetničkih radionica i igara i ovo ljeto nude uzbudljive načine učenja engleskog jezika i pripremu za nadolazeće školske, akademske i radne izazove.

Polaznici mogu provesti ljeto i uz praktične lekcije povezane uz područje rada ili interesa u kojima će engleski najviše koristiti, primjerice za razgovor za posao, kuhanje, uređivanje web-stranica, stručni jezik u području rada, pripreme za studiranje u inozemstvu i za brojne druge svrhe.

– Školu pohađamo već godinu dana, a moje je dijete razvilo vještine govorenja engleskim jezikom i samopouzdanje. Učitelji daju roditeljima materijale, aplikacije i ideje kako bi pomogli u cjeloživotnom učenju. Toplo preporučujem ovu školu! – istaknula je Mateja, zadovoljna polaznica Američkog instituta.

FOTO: Američki institut

Ovladavajući stranim jezikom, poručuju iz Američkog instituta, uz kvalitetnu metodologiju i stručan pristup, djeca, mladi i odrasli osim znanja usvajaju i druge vrijednosti, ulažući tako od najranije dobi u svoju budućnost. Učenjem grade vlastito samopouzdanje, razvijaju želju za novim spoznajama, uče o različitostima i novim kulturama, šireći svoju opću kulturu. U Američkom institutu poduku jezika daju izvorni govornici, a predsjednica Instituta, Alexandra Chioureas Posković, ističe: 

– Iskustveno obrazovanje koje nudi Američki institut temelji se na uključivanju učenika da budu aktivni u usvajanju znanja, pružajući im primjenjiv pristup učenju engleskog učenja koji pokazuju izvrsni rezultati, ali, što je najvažnije, i povratne informacije od naših polaznika. Naša škola je sigurno mjesto na kojem se učenje zasniva na individualnim interesima polaznika, pri čemu su za rast i razvoj u savladavanju engleskog jezika dopuštene i pogreške.

FOTO: AMERIČKI INSTITUT