LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarna akcija

Udruga Sindrom Down 21 Split nakon 20 godina na rubu opstanka – treba vašu pomoć!

Mladi okupljeni udruzi za sindrom Down 21 trenutno trebaju novčanu pomoć kako bi se sljedeće godine mogle provoditi aktivnosti koje su ključne za aktivno uključivanje osoba sa sindromom u zajednicu, ali i za njihov osobni razvoj.

Mladi okupljeni udruzi za sindrom Down 21 trenutno trebaju novčanu pomoć kako bi se sljedeće godine mogle provoditi aktivnosti koje su ključne za aktivno uključivanje osoba sa sindromom u zajednicu, ali i za njihov osobni razvoj.

Udruga za sindrom Down 21 iz Splita sada treba pomoć svih koji imaju mogućnost donirati iznos po želji kako bi mogla nastaviti s radom. Naime, već više od 20 godina okuplja volontere koji se brinu o djeci i odraslima sa sindromom Down organizirajući razne terapeutske radionice. Time im pomažu razvijati kognitivne sposobnosti, psihomotoričke i socijalne vještine kako bi bili što aktivniji i ravnopravniji članovi društva.

Udruga inače donacije za svoje radove prikuplja na štandovima, izradom pozivnica za vjenčanje, koncertima i drugim događanjima koja su zbog koronavirusa, nažalost, obustavljena. Kako bi nastavila s glazbenim, plesnim, kulinarskim i drugim radionicama, kao i onima usmjerenima prema razvijanju govora i komunikacijskih vještina, potrebna su joj sredstva s kojima bi sljedeće godine mogli provoditi sve te aktivnosti. 

Svoju uplatu možete izvršiti s pomoću Go Get Funding kampanje na poveznici ili uplatom novca na sljedeći račun:
 
  IBAN: HR8424070001100573151
  Udruga za sindrom Down 21 Split
 Krležina 32
S naznakom: Donacija za kampanju.

Važnost rada Udruge i organizacije aktivnosti istaknuli su nam njeni volonteri koji smatraju da je više od svega važno istaknuti koliko članovima znače terapije i koliko im one pomažu:
– Potrebno im je puno ljubavi, rada i truda kako bi se razvijali što bliže svojim vršnjacima, a udruga im to kroz brojne terapijske radionice osigurava, to je već 20 godina njihovo mjesto za rast i razvoj. Ne smijemo dopustiti da to sve stane jer su puno napredovali tijekom ovih godina u svakom pogledu otkad imaju kontinuirane radionice i terapije, pogotovo mališi kojima je najvažnija ta rana intervencija! I zato smo pokrenuli ovu kampanju u nadi da ćemo moći prikupiti dovoljno sredstava za nastavak rada udruge! I zahvaljujemo se puno svima koji su već pomogli, svaka kuna nam je zlatna vrijedna!
Za kraj donosimo video koji malo koga ostavlja ravnodušnim, a koji pokazuje djelić atmosfere u Udruzi i važnost njezina opstanka za osobe sa sindromom Down.
 
FOTO: GO GET FUNDING