LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarna akcija

Učini dobro djelo pomaganjem u realizaciji manifestacije Rijeka psihologije 2020

Traže se volonteri koji će pomoći u provedbi manifestacije Rijeka psihologije 2020, koja će se održati od 17. do 23. veljače.

Traže se volonteri koji će pomoći u provedbi manifestacije Rijeka psihologije 2020, koja će se održati od 17. do 23. veljače.

Ako tijekom zimskih rokova niste položili nijedan ispit, ili one koje ste planirali, te se osjećate beskorisno, obratite pozornost na poziv koji su objavili Sveučilišni savjetovališni centar i Rijeka psihologije, a u kojemu traže volontere. Riječ je o pomoći oko realizacije manifestacije Rijeka psihologije 2020 koja će se održati od 17. do 23. veljače.

Anagžmanom u ovoj manifestaciji definitivno ćete činiti nešto dobro za društvo jer ćete sudjelovati u provedbi humanitarne akcije koja je ove godine usmjerena prema Podcentru predškolskog odgoja Maestral u svrhu nabave opreme za rad s djecom s poremećajima iz spektra autizma. Taj se cilj planira postići prodajom promotivnih predmeta.

Ako želite steći novo volontersko iskustvo, upoznati studente-volontere, psihologe i njihove suradnike koji djeluju u praksi te pomoći popularizaciji psihologije u gradu Rijeci, pridružite se ovom timu, a to učinite na poveznici.

FOTO: STUDENTSKI.HR