LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Incident u Vukovaru

U Vukovaru napadnuti maloljetnici: samo je jedan dječak pušten iz bolnice

Jedan od ozlijeđenih maloljetnika otpušten na kućno liječenje nakon sukoba u Vukovaru.

Jedan od ozlijeđenih maloljetnika otpušten na kućno liječenje nakon sukoba u Vukovaru.

Nekoliko dana nakon što se u Vukovaru dogodila velika tučnjava u kojoj je napadnuto nekoliko maloljetnih dječaka od kojih su neki teško ozlijeđeni i odvezeni u bolnicu, saznajemo više detalja.
 

Teške ozljede


Podsjetimo se, incident se dogodio oko 22 sata u centru Vukovara u subotu, 6. siječnja kada je došlo do masovne tučnjave između skupine nepoznatih napadača za koju se sumnja da su pripadnici određene navijačke skupine i nekoliko dječaka od kojih dio pripada maloljetničkoj skupini. Neki od maloljetnih dječaka ozbiljno su ozlijeđeni i hitno prevezeni u KBC Osijek s ozljedama trbuha, glave i lica, piše Dnevnik.hr.
 


VEZANO: VIDEO: Masovna pucnjava na praškom Sveučilištu, 15 ubijenih i deseci ozlijeđenih



Liječnici iz KBC Osijek danas su dojavili kako su ozlijeđeni dječaci trenutno u boljem zdrastvenom stanju, a jedan od njih pušta se kući na liječenje.
 

Samo jedan dječak otpušten iz bolnice


Liječnici su dojavili kako su dječaci trenutno u boljem zdravstvenom stanju, a jedan od njih će danas biti pušten kući na liječenje.

Tijekom dosadašnjeg istraživanja pronađen je i uhićen samo jedan 23-godišnji član skupine koja je napala maloljetnike, a uzrok sukoba i ostali sudionici još uvijek nisu poznati.

FOTO: FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA