LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt STEP RI-ja

U travnju besplatne edukacije iz društvenog poduzetništva!

Radionica pod nazivom Od ideje do udruge zakazana je za utorak, 6. travnja. U četvrtak, 8. travnja, u planu je druga pod nazivom Od društvenog problema do poduzeća. 

Radionica pod nazivom Od ideje do udruge zakazana je za utorak, 6. travnja. U četvrtak, 8. travnja, u planu je druga pod nazivom Od društvenog problema do poduzeća. 

U travnju se održava IN SITU tjedan društvenog poduzetništva. U njegovu će se sklopu održati dvije besplatne online radionice na temu društvenog poduzetništva i društvenih inicijativa. 

Radionica pod nazivom Od ideje do udruge zakazana je za utorak, 6. travnja, od 10:00 do 11:00. U četvrtak, 8. travnja, od 10:00 do 11:00 u planu je druga pod nazivom Od društvenog problema do poduzeća

Broj je mjesta ograničen, stoga je potrebno prijaviti se za sudjelovanje. Detalji o prijavi objavljeni su na poveznici.

IN SITU tjedan društvenog poduzetništva organiziran je u sklopu projekta IN SITU financiranog iz programa Interreg Central Europe. Regionalno ga provode STEP RI, znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, i Grad Rijeka.

 – Projekt IN SITU doprinosi stvaranju infrastrukture za razvoj i podršku društvenim inovacijama i društvenom poduzetništvu s ciljem stvaranja bržeg puta do tržišta rada i samozapošljavanja, kroz rad na osobnim vještinama i razvoju društveno korisnih ideja. Kao rezultat projekta uspostavit će se regionalni IN SITU Centar za društvene inovacije (Social Innovation Hub),  gdje će osobama u nepovoljnom položaju na tržištu rada biti pružena profesionalna podrška za pokretanje i vođenje poslovanja. Inovativni IN SITU Social Innovation Hub program podrške kreće na jesen 2021. – pojašnjavaju iz STEP RI-ja.

FOTO: PIXABAY