LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Opaka utrka

U tijeku prijave za utrku u kojoj morate popiti dvije litre gemišta – dobijete i startni paket

Sljedeći mjesec održava se specifična utrka od 2,7 kilometara u kojoj će moći sudjelovati 120 najbržih punoljetnih osoba.

Sljedeći mjesec održava se specifična utrka od 2,7 kilometara u kojoj će moći sudjelovati 120 najbržih punoljetnih osoba.

U subotu, 14. kolovoza, održava se 5. Opaka utrka u sklopu koje sudionici trebaju istrčati 2,7 kilometara i pri tome popiti dvije litre gemišta jer bez toga ne mogu uspješno završiti utrku. 

Utrka će se održati bez obzira na vremenske uvjete, a s obzirom na to da je alkohol u pitanju, mogu sudjelovati samo oni koji su punoljetni i to njih najviše 120. Trči se od ugostiteljskog objekta City u Završju do križa pri Ivčinoj kućici na vrhu Čeva, napominju organizatori.

Spomenutu količinu alkohola trebate popiti na četiri stanice i to na svakoj po pola litre. Mjerenje će se završiti tek kada popijete zadnju kap gemišta na cilju, a okrepna stanica napušta se tek kada se popije pola litre.

– Molimo za fer i korektnost jer bi u suprotnom moglo biti i diskvalifikacija od strane rigoroznih” sudaca. – poručuju organizatori.

Kotizacija iznosi 140 kuna, no natjecatelji će za to dobiti spomenuto vino, zakusku na cilju, majicu s logom utrke, personalizirani startni broj te jedinstvenu unikatnu medalju. Detaljnije informacije dostupne su na poveznici.
FOTO: PIXABAY