LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jedinstveno godišnje priznanje

U tijeku prijave za Project Management Awards – za ostvarene projekte i njihove mlade voditelje

Natječaj za najbolji projekt, najboljeg mladog voditelja projekta i najboljeg mladog istraživača otvoren je do 20. listopada 2019. Osim nagrada pobjednicima pruža priliku za sudjelovanje na međunarodnom natjecanju iduće godine.

Natječaj za najbolji projekt, najboljeg mladog voditelja projekta i najboljeg mladog istraživača otvoren je do 20. listopada 2019. Osim nagrada pobjednicima pruža priliku za sudjelovanje na međunarodnom natjecanju iduće godine.

Petu godinu zaredom, u organizaciji Hrvatske udruge za upravljanje projektima i Young Crewa Croatia, dolazi najočekivaniji godišnji događaj za ostvarene projekte i njihove mlade voditelje – Project Management Awards. Riječ je o jedinstvenom godišnjem priznanju u Republici Hrvatskoj koje se dodjeljuje u tri kategorije – za najbolji projekt, najboljeg mladog voditelja projekta i najboljeg mladog istraživača – te je prvi korak u njihovu profesionalnom uspjehu u upravljanju projektima.

Uz navedeno PMA predstavlja dobar okvir za procjenu vlastitih sposobnosti u konkurentskom okruženju te pruža priliku pobjednicima za sudjelovanje na međunarodnom natjecanju IPMA Global Individual Award – Young Project Manager of the Year sljedeće godine Natječaj je otvoren za sve projekte koji su završeni u 2018. ili 2019. godini, a koje su vodile osobe od 20 do 35 godina starosti. Isti uvjeti vrijede i za znanstvene istraživačke radove u kategoriji Najbolji mladi istraživač.

Natječajnu dokumentaciju potrebno je poslati najkasnije do 20. listopada 2019. na e-mail adresu: pma@youngcrew.hr. Sve dodatne informacije i obrasce moguće je pronaći na poveznici.

Svečana dodjela nagrada za najbolje u upravljanju projektima u Hrvatskoj održat će se 17. prosinca 2019. u Smaragdnoj dvorani Esplanade Zagreb Hotela.

Hrvatska udruga za upravljanje projektima (HUUP) punopravna je članica IPMA-e (International Project Management Association), vodeće svjetske neprofitne organizacije za upravljanje projektima, a u Hrvatskoj se bavi razvijanjem i promicanjem profesionalizacije u području upravljanja projektima. Young Crew Croatia ogranak je osnovan pod okriljem HUUP-a te je dio međunarodne obitelji mladih voditelja projekata koja okuplja ljude iz područja upravljanja projektima i studente od 20 do 35 godina. 

FOTO: PIXABAY