LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj Ženskog poduzetničkog centra

U tijeku prijave za Naj-poduzetnicu

– Cilj je Ženskog poduzetničkog centra i kroz otvoreni natječaj za Naj-poduzetnicu u nekoliko kategorija animirati sve vlasnice tvrtki i obrta, ali i naše kolege poduzetnike da se prijave jer samo zajedničkom promocijom možemo puno toga učiniti za sve one koji djeluju na realnom tržištu. – istaknula je predsjednica žirija.

– Cilj je Ženskog poduzetničkog centra i kroz otvoreni natječaj za Naj-poduzetnicu u nekoliko kategorija animirati sve vlasnice tvrtki i obrta, ali i naše kolege poduzetnike da se prijave jer samo zajedničkom promocijom možemo puno toga učiniti za sve one koji djeluju na realnom tržištu. – istaknula je predsjednica žirija.

Pet godina djelovanja Ženskog poduzetničkog centra obilježavat će se tijekom cijele 2020. godine brojnim sadržajima, projektima i aktivnostima. Među prvima je dodjela nagrada Naj-poduzetnica koja će se održati u Zagrebu 8. ožujka na petom Kongresu poduzetnica, poslovnom okupljanju žena u poduzetništvu.

Prijave za ovu nagradu otvorene su od 4. siječnja do 4. veljače 2020. nakon čega će žiri odlučiti o Naj-poduzetnici u tri kategorije:

1. Naj-poduzetnica (glavna nagrada – dodijelit će se poduzetnici koja je primjer odgovornog, poštenog, inspirativnog te angažiranog gospodarskog djelovanja u ovom dijelu Europe i koja je nepresušni izvor pozitivnog primjera kojeg trebaju sve vlasnice tvrtki i obrta slijediti u svom poslovnom moralu i elanu)

2. Naj-inspiracija (za poduzetnice koje su svojim djelovanjem, poslovanjem, društvenim i gospodarskim angažmanom stalni izvor motivacije za sve koji posluju na realnom tržištu)

3. Naj-početnica (nagrada za mlade poduzetnice do 35 godina koje su otvorile svoje tvrtke i obrte)

Osim ove tri nagrade u tri kategorije koje će se dodijeliti poduzetnicama, natječaj je otvoren i za kolege u poduzetništvu za kategoriju Naj-poduzetnik. Nagrada će se dodijeliti jednom vlasniku tvrtke ili obrta koji svojim primjerom nesebičnog pomaganja ženama u poduzetništvu, suradnjom te aktivnošću pomaže dokidanju diskriminacije koju žene svakodnevno osjećaju u društvenom te gospodarskom angažmanu u Hrvatskoj.

– Cilj je Ženskog poduzetničkog centra i kroz otvoreni natječaj za Naj-poduzetnicu u nekoliko kategorija animirati sve vlasnice tvrtki i obrta, ali i naše kolege poduzetnike da se prijave jer samo zajedničkom promocijom možemo puno toga učiniti za sve one koji djeluju na realnom tržištu. Mnogi članovi i članice Ženskog poduzetničkog centra uložili su veliki trud, znanje i vrijeme da bi postigli izuzetne rezultate u svojim djelatnostima, a ovaj je natječaj idealna prilika da budu nagrađeni upravo od sebi sličnih – poduzetnica i poduzetnika kojima su uzor i motivacija u svom tržišnom angažmanu. Stoga pozivamo sve zainteresirane poduzetnice i poduzetnike iz Lijepe Naše da se prijave na natječaj i predstave svoja najveća poslovna postignuća. – izjavila je zamjenica direktorice Ženskog poduzetničkog centra Slavica Šipicki, predsjednica Ocjenjivačkog žirija.

Prijave se vrše slanjem motivacijskog pisma, podataka fizičke osobe prijavitelja i podataka pravne osobe ili obrta prijavitelja na adresu info@poduzetnica.hr. Ocjenjivački sud pregledat će sve prijave te do 20. veljače ove godine donijeti odluku o izboru nagrađenih.

FOTO: FREESTOCKS