LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Edukacija u Topuskom

U tijeku prijave za besplatnu radionicu komunikacijskih i prezentacijskih vještina

Za nezaposlene mlade i studente koje tek očekuje potraga za poslom CERM u prostorijama Općine Topusko organizira besplatnu radionicu komunikacijskih i prezentacijskih vještina 25. rujna u 15 sati.

Za nezaposlene mlade i studente koje tek očekuje potraga za poslom CERM u prostorijama Općine Topusko organizira besplatnu radionicu komunikacijskih i prezentacijskih vještina 25. rujna u 15 sati.

Centar za razvoj mladih u sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti organizira radionicu komunikacijskih i prezentacijskih vještina koja će se održati u prostorijama Općine Topusko. Zakazana je za petak, 25. rujna, u 15 sati

Radionica je namijenjena nezaposlenim mladima, ali i studentima koje tek očekuje potraga za poslom. Nezaposlenost, naime, dovodi do velikog rizika od socijalne isključenosti, stoga im se na ovaj način pruža besplatna prilika za stjecanjem novih kompetencija uz koje će postati konkurentniji na tržištu rada.

Generalno u modernom dobu, a posebno u poslovnom okruženju, razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine temelj su uspjehu. O njima ovisi uspjeh predstavljanja potencijalnim poslodavcima, zatim uspjeh snalaženja u radnoj okolini, a u konačnici i uspjeh suradnje sa svim pojedincima s kojima dolazimo u kontakt prilikom poslovanja.

Radionicu će voditi Adela Juhas, magistra kroatologije i komunikologije s bogatim radnim iskustvom u području marketinga i odnosa s javnošću. Uz to što je sudjelovala u provedbi projekata usmjerenih poboljšanju položaja mladih i povećanju njihove zapošljivosti, neke je i sama pokrenula i koordinirala – primjerice projekt Maraton karijera pod okriljem CERM-a. 

Valja napomenuti da će se radionica održati uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, uz osigurane zaštitne maske i dezinficijense. K tome, sudjelovanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja sudionika potrebno rezervirati svoje mjesto ispunjavanjem prijavnice na poveznici. Poželjno je potvrditi dolazak i na službenom Facebook događaju.
 
Članak je nastao u sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti, a za sadržaj je odgovoran isključivo Centar za razvoj mladih. Projekt provodi CERM u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područnim uredom Sisak te s udrugama Institut za stručno usavršavanje mladih, Ženska soba – Centar za seksualna prava i Udrugom mladih Futurum Montis, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.