LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Edukacija u Centru za mlade grada Zagreba

U tijeku prijave za besplatan trening traženja posla

Do 11. rujna u 12 sati zaprimaju se prijave za sudjelovanje u besplatnom treningu traženja posla koji će tijekom triju dana voditi Danijel Bićanić, psiholog zaposlen u Siriusu.

Do 11. rujna u 12 sati zaprimaju se prijave za sudjelovanje u besplatnom treningu traženja posla koji će tijekom triju dana voditi Danijel Bićanić, psiholog zaposlen u Siriusu.

Centar Sirius organizira besplatan trodnevni trening aktivnog traženja posla. Održat će se u prostorijama Centra za mlade grada Zagreba 14, 15. i 16. rujna od 10:00 do 13:00.

– Polaznici će na radionici dobiti uvid u funkcioniranje tržišta rada i osvijestiti potreban prikladan stav i motivacijske odrednice prema procesu traženja posla. Nadalje, opremit će se savjetima, konkretnim primjerima i alatima važnim za traženje posla. Kroz radionicu će moći naučiti nešto i o čestim pogreškama u procesu traženja, kako ih sami ne bi ponavljali. Radionica se temelji na iskustvu rada s velikim brojem mladih ljudi u procesu pronalaska prvog posla ili posla nakon duljeg razdoblja nezaposlenosti. – navode organizatori na službenom Facebook događaju.

Edukaciju će voditi Danijel Bićanić

– Završio sam diplomski studij na Odsjeku za psihologiju FFZG-a 2011. godine s temom u području psihologije obrazovanja. Od tada sam zaposlen u Siriusu – centru za psihološko savjetovanje, edukaciju i istraživanje, organizaciji civilnog društva kojoj je cilj pružati psihosocijalnu podršku raznim društvenim skupinama u potrebi. Tijekom svog radnog angažmana najviše sam fokusiran na rad s mladima, posebno onima koji imaju manje mogućnosti, nezaposleni su, imaju nedoumice u donošenju važnih životnih odluka i dr. Do sada sam vodio brojne projekte koji se tiču rada s mladima, a posebno bih istaknuo projekte Youth Job Clubs – Pilot Project in Sisak Moslavina County i Klub za zapošljavanje mladih Sisak u sklopu kojih su osnovani klubovi za zapošljavanje mladih koji im pružaju podršku u prijelazu iz obrazovnog sustava na tržište rada. Mladima i djeci podršku pružam i kroz proces profesionalnog usmjeravanja kojeg s radošću provodim u prostorima naše udruge. Osim rada s mladima, istaknuo bih i provedbu brojnih evaluacija projekata i programa (obično EU financiranih) koju provodim kao nezavisni vanjski evaluator. Svoja znanja i kompetencije u radu s ljudima trenutno nadograđujem kroz pohađanje druge godine edukacije iz bihevioralno-kognitivnih terapija. – istaknuo je. 

Zbog propisanih epidemioloških mjera broj je sudionika ograničen. Prijave su stoga obvezne, a vrše se na poveznici do 11. rujna u 12 sati
FOTO: PIXABAY