LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mladi za mlade

U sklopu projekta „Mladi za mlade” CERM pokrenuo i podcast!

Novim medijskim sadržajima Centar za razvoj mladih olakšava informiranje mladih.

Novim medijskim sadržajima Centar za razvoj mladih olakšava informiranje mladih.

U sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti, tijekom 36 mjeseci radi će se s populacijom mladih u nepovoljnom položaju (s nezaposlenim mladima i mladima koji su izišli iz institucija alternativne skrbi) na području Grada Zagreba, Općine Ravna Gora i Grada Siska.

Druga godina provedbe sa sobom je, uz aktivnosti jačanja kapaciteta za zapošljavanje, aktivnosti za kvalitetno provođenje slobodnog vremena i aktivnosti pripreme za samostalan život, sa sobom donijela i nove medijske sadržaje – Mladi za mlade seriju podcasta u sklopu platforme Studentski.hr TV. 

Podcast se bavi temama cjeloživotnog obrazovanja, predstavlja organizacije civilnog društva koje se bave mladima i donosi relevantne informacije za što lakše zapošljavanje.

U prvoj epizodi dostupnoj na poveznici predstavljena je Ženska soba – Centar za seksualna prava, čije je projekte i programe usmjerene na edukaciju mladih o rodno uvjetovanom nasilju predstavila Svea Kučinić, edukacijska rehabilitatorica i stručna suradnica na projektima i programima Ženske sobe. Svoja bogata iskustva u radu s mladima u podcastu Studentski.hr TV podijelili su i Nina Čubrilo i Martin Makarun ispred Instituta za stručno usavršavanje mladih (ISUM-a), a drugu epizodu moguće je pogledati na poveznici.

Projekt MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti provodi Centar za razvoj mladih u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područni ured Sisak, udrugama Institut za stručno usavršavanje mladih, Futurum Montis i Ženska soba  Centar za seksualna prava, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Za sadržaj ovog članka odgovoran je isključivo Centar za razvoj mladih.
FOTO: STUDENTSKI.HR