LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt Mladi za mlade

U Ravnoj Gori besplatna radionica pisanja životopisa i motivacijskog pisma; prijave u tijeku

U tijeku su prijave za sudjelovanje na besplatnoj radionici pisanja životopisa i motivacijskog pisma koju će u Ravnoj Gori održati Ana Marasović iz CERM-a.

U tijeku su prijave za sudjelovanje na besplatnoj radionici pisanja životopisa i motivacijskog pisma koju će u Ravnoj Gori održati Ana Marasović iz CERM-a.

Centar za razvoj mladih u Ravnoj Gori u sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti organizira radionicu pisanja životopisa i motivacijskog pisma. Zakazana je za petak, 2. listopada 2020, u 16 sati, a održat će se u Sportsko-poslovnom centru Goranka

Radionicu će voditi Ana Marasović, voditeljica izrade i provedbe projekata u Centru za razvoj mladih i glavna urednica portala Studentski.hr. 
– Premda se mnogima ne čini tako, kvalitetno izrađen životopis i motivacijsko pismo zapravo su vrlo važni u procesu zapošljavanja. Potencijalni poslodavci upravo na temelju njih stvaraju svoj prvi, nerijetko i presudni, dojam o kandidatu za određeno radno mjesto. Mladima koji se pridruže na radionici svakako će dobro doći pokoji koristan savjet uz koji će se lakše istaknuti u nizu kandidata za posao. – istaknula je voditeljica.
Sudjelovanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja sudionika potrebno prethodno se prijaviti ispunjavanjem obrasca na poveznici. Poželjno je i potvrditi dolazak na službenom Facebook događaju. Valja napomenuti i da će se radionica održati uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Projekt MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti provodi CERM u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područnim uredom Sisak te s udrugama Institut za stručno usavršavanje mladih, Ženska soba – Centar za seksualna prava i Udrugom mladih Futurum Montis, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.
FOTO: CERM