LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hrana i druženje

U petak počinje Mali piknik – šarmantni događaj na zagrebačkom Gornjem gradu

Mali piknik nastao je u organizaciji Malog placa, a za sve posjetitelje bit će dostupan od 7. do 28. kolovoza potpuno besplatno.

Mali piknik nastao je u organizaciji Malog placa, a za sve posjetitelje bit će dostupan od 7. do 28. kolovoza potpuno besplatno.

Ovoga tjedna, u petak 7. kolovoza, počinje još jedno izdanje Malog piknika – jednog od šarmantnijih i omiljenijih ljetnih događanja u Zagrebu ponovno će pretvoriti Vranicanijevu poljanu u mjesto sretnih susreta, lokalnih poslastica, dekica s pogledom na grad, opuštenih razgovora uz svijeće, bosonogog ležanja na travi i divnih community trenutaka.

Događanje će trajati od 7. kolovoza do 28. kolovoza pa se za predah od gradskih vrućina trebate uputiti na Gornji grad i osvježiti se domaćim proizvodima lokalnih OPG-ova koji će biti na ljetnom meniju Malog placa. Ulaz je potpuno slobodan i možete povesti, dečka, curu, mamu, tatu, brata, sestru, kućnog ljubimca ili prijatelje; sasvim je svejedno, no postoji jedna stvar koju obavezno morate ponijeti sa sobom – dobro raspoloženje.

Događanje organizira Mali plac, a podržava Turistička zajednica grada Zagreba. Više informacija pronađite na FacebookInstagram stranici.
FOTO: SANJIN KAŠTELAN