LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radne bilježnice

U ovoj se općini isplaćuje novčana pomoć od 45, odnosno 55 eura učenicima za nabavku radnih bilježnica

Sufinanciranje se odnosi na učenike od 1. do 8. razreda osnovnih škola. Da bi ostvarili pravo na sufinanciranje, roditelji moraju ispuniti nekoliko uvjeta.

Sufinanciranje se odnosi na učenike od 1. do 8. razreda osnovnih škola. Da bi ostvarili pravo na sufinanciranje, roditelji moraju ispuniti nekoliko uvjeta.

Načelnik Općine Pušća Filip Bernardić donio je odluku o sufinanciranju nabave pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava, odnosno radnih bilježnica, za učenike osnovnih škola s prebivalištem u toj općini za školsku godinu 2024./2025. Ta odluka donosi poboljšanja u odnosu na prošlu godinu i omogućuje roditeljima da smanje troškove opreme za školu.

Vozač autobusa uhvaćen pod utjecajem alkohola u Rijeci, trebao je prevoziti djecu na izlet


Sufinanciranje se odnosi na učenike od 1. do 8. razreda osnovnih škola. Prema novim pravilima, učenicima od 1. do 4. razreda bit će sufinancirano 45 eura, dok će učenici od 5. do 8. razreda dobiti 55 eura. Ta će pomoć biti isplaćena tijekom listopada.

Četiri godine im se obećaje škola, četiri godine ova djeca nastavu pohađaju u vatrogasnom domu!


Da bi ostvarili pravo na sufinanciranje, roditelji moraju ispuniti nekoliko uvjeta. Potrebno je dokazati prijavljeno prebivalište na području Općine Pušća, imati podmirene sve obveze prema općini, uključujući komunalnu naknadu i druge troškove te dostaviti izvornik računa. Učenici koji već primaju pomoć po drugoj osnovi, nisu uvršteni u navedenu mjeru.

Zbog propusta u ocjenjivanju učenica još ne zna hoće li ponavljati razred, a za tjedan dana počinje škola?


Roditelji ili skrbnici mogu podnijeti zahtjev za sufinanciranje od 2. do 30. rujna 2024. godine. Zahtjevi se podnose Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Pušća, a svi detalji bit će dostupni na službenoj web-stranici općine, gdje će također biti objavljena obavijest o isplatama.

IZVOR: OPĆINA PUŠĆA
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA