LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koronavirus u školama

U još nekoliko županija zbog pogoršane situacije uvedena nastava na daljinu

Najmanje 7 županija u Hrvatskoj trenutno provodi ili će sredinom sljedećeg mjeseca početi provoditi nastavu na daljinu u srednjim školama.

Najmanje 7 županija u Hrvatskoj trenutno provodi ili će sredinom sljedećeg mjeseca početi provoditi nastavu na daljinu u srednjim školama.

Obaranje neslavnog rekorda broja novozaraženih osoba u Hrvatskoj ovih dana nije nepoznanica, pa sukladno tome dolazi do izmjena u načinu održavanja nastave u srednjim školama. Uz varaždinske, međimurske i osječke škole, kao i one u Primorsko-goranskoj županiji, nastava na daljinu uvodi se i u Vukovarsko-srijemskoj županiji te u Zagrebačkoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

U Zagrebačkoj županiji nastava na daljinu uvodi se od sutra, 30. studenog i održavat će se na taj način do samog Badnjaka. U Vukovaru će ova mjera biti na snazi naredna 2 tjedna baš kao i u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. U Primorsko-goranskoj do reorganizacije nastave doći će 14. prosinca i tako će ostati do zimskih praznika.

U Vukovarsko-srijemskoj županiji pema jučerašnjim je podatcima od koronavirusa oboljelo 48 nastavnika i 42 učenika, dok je u samoizolaciji bilo 48 nastavnika i 787 učenika. U Zagrebačkoj je županiji u istom razdoblju samoizolacija propisana učenicima 12 razreda osnovnih škola i učenicima 5 razreda srednjih škola.
FOTO: PIXABAY