LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zagreb Service Jam

U 48 sati promijenite svijet i pritom naučite razmišljati izvan okvira te potaknite kreativnost

Zagreb Service Jam 29. ožujka okupit će 70-ak sudionika – od marketingaša i dizajnera, preko programera i financijaša – koji će eksperimentiranjem, međusobnom suradnjom i prijateljskim natjecanjem razviti korisne vještine.

Zagreb Service Jam 29. ožujka okupit će 70-ak sudionika – od marketingaša i dizajnera, preko programera i financijaša – koji će eksperimentiranjem, međusobnom suradnjom i prijateljskim natjecanjem razviti korisne vještine.

Ako vas zanimaju design thinking i korisničko iskustvo, volite zadatku prilaziti na nove načine i otkrivati nove perspektive koje će vam pomoći u rješavanju problema, a pritom mislite da inspiracije i kreativnosti nikada ne može biti dosta, Zagreb Service Jam pravi je događaj za vas.

Zagreb Service Jam dio je globalnog Service Jama koji se istovremeno odvija u cijelom svijetu, a namijenjen je svima koji žele steći nove vještine te uz druženje i povezivanje s onima sličnih aspiracija razviti učinkovito rješenje. U petak 29. ožujka u 18:30 sati bit će otkrivena tajna tema ovogodišnjeg Service Jama, nakon čega će sudionici na više od 120 lokacija u svijetu imati 48 sati da promijene svijet. Neka vas ne brine činjenica što mislite da nemate iskustva ili smatrate da to nije blisko vašem području struke: događaj okuplja natjecatelje raznolikih usmjerenja – od marketingaša i dizajnera sve do programera i financijaša.

– Do sada sam, prvo kao studentica, a onda i u poslovnom svijetu, organizirala puno evenata, no niti jedan nije poput Zagreb Service Jama. Kroz Jam sudionici usvajaju novu metodologiju, razvijaju vještine koje su cijenjene na tržištu rada i stječu potpuno nove poslovne ideje. No, ono što Zagreb Service Jam razlikuje od svih ostalih sličnih događanja je kreativna energija koja se stvori među timovima, stručnim predavačima i facilitatorima. Zbog te energije timovi često nastavljaju raditi na svojim idejama i dugo nakon završetka Jama, a zbog nje se vraćaju Jamu iz godine u godinu. – iz organizacije poručuje Tea Zavacki i poziva sve zainteresirane da se okušaju jer zasigurno neće požaliti.

Novi pristupi rješavanju problema, inovacije, inspiracija i kreativnost uz praktičan pristup učenju kroz primjenjive zadatke i upoznavanje novih zanimljivih ljudi, čekaju vas krajem ožujka. Broj je prijava ograničen, a vremena za prijavu nema još puno jer je već polovica kapaciteta popunjena. Dodatne informacije pronađite na službenoj straniciFacebook događanju.

FOTO: ZAGREB SERVICE JAM / FACEBOOK