LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radio Taxi Zagreb

U 3 klika naručite Radio Taxi – vozilo stiže za 2-3 minute svakoga dana 0-24

Taksi možete naručiti u 3 klika i pratiti ga na karti u realnom vremenu. Uslugu možete platiti i karticom, a po završetku vožnje na e-mail stiže ruta kojom ste se vozili i cijena koju ste platili.

Taksi možete naručiti u 3 klika i pratiti ga na karti u realnom vremenu. Uslugu možete platiti i karticom, a po završetku vožnje na e-mail stiže ruta kojom ste se vozili i cijena koju ste platili.

Naručite taksi preko Android i Apple uređaja pomoću besplatne aplikacije koja je dostupna u Google Play trgovini i Appleovom App Storeu, a vožnju platite kreditnom ili debitnom karticom.

Zašto Radio Taxi?

Taksi-vozilima dozvoljen je ulazak u pješačke zone i vožnja žutim trakama pa će vas dovesti u strogi centar Zagreba. Posebno je važno što to omogućava legalni dolazak taksi-vozila na bilo koju važnu adresu, kao npr. Draškovićeva – Traumatološka.

Kad pijete, ne vozite! 

Radio Taxi nudi uslugu dolaska po vas i vaše vozilo. Po vas dolaze dva iskusna vozača – jedan da vas sigurno preveze do željenog odredišta, a drugi za prijevoz vašeg automobila.

Prijevoz kućnih ljubimaca 

Vrši i usluge prijevoza kućnih ljubimaca uz pratnju vlasnika i prethodnu najavu. 
 
Prijevoz raznih vrsta tereta

Kako u svojoj gami posjeduje sve vrste vozila, nudi usluge prijevoza raznih vrsta tereta. Prijevoz raznih tereta i dostava (televizor, hladnjak i sl.) uz prethodnu najavu naplaćuje se prema dogovoru. Prijevoz osobne prtljage ne naplaćuje se. Nazovite, saznajte više i dogovorite uslugu!
– Odlikuje nas brzina, udobnost i sigurnost, a naša vozila na vašu adresu stižu u roku od dvije minute. Ponosni smo na svoju fleksibilnost i brzinu koje nam omogućavaju da budemo dostupni od 0 do 24 sata, 365 dana godišnje, što nas svrstava među najbolje taksi-službe u Europi. Naše usluge možete potražiti i na 105 taksi stajališta diljem Grada Zagreba. – poručuju iz tvrtke.
Radio Taxi Zagreb stoljetna tradicija i garancija najkvalitetnije taksi usluge na tržištu

Udruženje 1030 taksista Grada Zagreba organizacija je obrtnika koji obavljaju djelatnost autotaksi prijevoza osoba u javnom gradskom prometu na području Grada Zagreba. Promiču, usklađuju i zastupaju zajednički interes udruženih članova.

FOTO: RADIO TAXI