LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Solidarnost s pogođenima potresom

Tvornica snova donira 100% današnjeg profita za potrebe Petrove bolnice

Današnjom kupnjom personalizirane knjige za djecu ujedno dajete svoj doprinos kupnji potrepština za bebe u Petrovoj bolnici.

Današnjom kupnjom personalizirane knjige za djecu ujedno dajete svoj doprinos kupnji potrepština za bebe u Petrovoj bolnici.

Uz snažne potrese koji su u nedjelju pogodili Zagreb sve je potresao i prizor rodilja s novorođenim bebama ispred oštećene Petrove bolnice. Reagirati je odlučila i Tvornica snova, izdavački startup iz Zagreba, kako bi iskazala solidarnost u ovoj teškoj situaciji.

Tvornica je, naime, objavila kako će 100% profita od prodaje svojih personaliziranih knjiga 24. ožujka donirati za kupnju potrepština za bebe u Petrovoj bolnici. Svi koji žele pokloniti nešto lijepo djetetu u svojemu okruženju, a pritom se priključiti ovoj akciji – mogu to učiniti narudžbom na web-shopu


Vezano: 60-ak osoba pogođenih potresom prenoćilo na Cvjetnom, kuhat će im djelatnici menze


Humanitarna akcija organizirana je u dogovoru s dr. med. Tomislavom Župićem, zamjenikom predstojnika Petrove bolnice, i Đurđom Zloduh, glavnom medicinskom sestrom Petrove bolnice. Donacija će biti realizirana kupnjom tetra pelena, odjeće i ostalih potrepština za bebe, prema uputama nadležnog osoblja bolnice.

– Tema naše najpoznatije personalizirane knjige Kako sam došao na svijet? upravo je rođenje djeteta. Duboko suosjećamo sa svim novim mamama pogođenim potresom i želimo dati svoj doprinos u ovoj situaciji. – objasnila je Andrijana Majstorović, direktorica firme i autorica knjiga.

Tvornica snova inovativna je izdavačka kuća personaliziranih knjiga za djecu. Dijete koje volite može postati glavni junak njihovih priča, a u svakoj od njih možete personalizirati detalje koji će knjigu učiniti baš njihovom. U ponudi je trenutno osam naslova za različite uzraste.

FOTO: TVORNICA SNOVA