LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Javni prijevoz

Tri tramvajske linije za vikend prometuju skraćeno; neće voziti Ilicom

Zbog radova na terminalu Črnomerec, ovoga će vikenda doći do izmjena u prometovanju linija 2, 6 i 11. Uvodi se i privremena autobusna linija.

Zbog radova na terminalu Črnomerec, ovoga će vikenda doći do izmjena u prometovanju linija 2, 6 i 11. Uvodi se i privremena autobusna linija.

Zagrebački električni tramvaj ponovno ima obavijest za korisnike gradskog prijevoza, a ovoga puta radi se o prometovanju linija 2, 6 i 11. U subotu i nedjelju, 23. i 24. siječnja prometovat će skraćeno do Zapadnog kolodvora zbog radova na terminalu Črnomerec.
Vezano: Zbog online nastave reducira se broj ZET-ovih linija; Novi Zagreb bez tramvaja vikendom
Dnevni tramvajski promet u tom će vremenu biti obustavljen Ilicom od Črnomerca do Ulice Republike Austrije. Umjesto tramvajskog prijevoza, uvodi se privremena autobusna linija Črnomerec – Reljkovićeva. Prometovat će na sljedeći način:
  • polazak: Črnomerec (ulazno stajalište linije 109) – Ilica – Zagrebačka – Prilaz baruna Filipovića – Grada Mainza – Slovenska – Fonova – Hanuševa – Ulica Republike Austrije – Talovčeva – Reljkovićeva (izlazno stajalište linije 146)
  • povratak: Reljkovićeva (izlazno stajalište linije 146) – Ilica – Črnomerec (izlazno stajalište linije 109).
Tramvajske linije 2 i 11 za vrijeme radova prometovat će redovnim trasama do Savišća, odnosno Dupca, dok će linija 6 zbog radova na Mostu mladosti prometovati na relaciji Zapadni kolodvor – Žitnjak. Više informacija pronađite na poveznici.
FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR