LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radionica u Info-centru za mlade

Tražiti posao je posao, naučite kako ga uspješno obaviti

U osječkom Info-centru za mlade održat će se radionica namijenjena svim onima koji žele poboljšati svoje vještine traženja posla. Prijave za sudjelovanje su u tijeku.

U osječkom Info-centru za mlade održat će se radionica namijenjena svim onima koji žele poboljšati svoje vještine traženja posla. Prijave za sudjelovanje su u tijeku.

Za 21. siječnja 2019. godine u 14 sati zakazana je radionica pod nazivom Tražiti posao je posao. Održat će se u prostoru Info-centra za mlade Osijek, na adresi Kralja Zvonimira 15.

Radionica je namijenjena ljudima koji žele poboljšati svoje vještine traženja posla, a u interakciji s voditeljima moći će prilagoditi ono što su čuli sebi i svojoj životnoj situaciji. Voditelji će iznijeti svoja osobna iskustva, sve što je potrebno poduzimati da bi se došlo do poslovnih prilika, kako iskoristiti poticaje države te što čeka one koji se odluče na samozapošljavanje.

Događaj vode stručnjak u području upravljanja ljudskim potencijalima zadužen za selekciju kandidata kod odabira zaposlenika u privatnoj tvrtki i savjetnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK Osijek).

Pridružite li se, ovaj vam događaj može pomoći da osvijestite svoje snage i slabosti, osnažite motivaciju, bolje se pripremite, pronađete prave natječaje, prilagodite životopis, zamolbu i online profil te saznate neke trikove pomoću kojih ćete zablistati na razgovoru za posao. Prijaviti se možete na poveznici, e-mailom na adresi icm@proni.hr ili u inbox Facebook stranice Info-centar za mlade Osijek.

 

FOTO: PIXABAY