LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Festivalsko iskustvo

Traže se volonteri za Star Film Fest

– Ove godine polako ulijećemo u galaksiju zvanu osmo izdanje Star Film Festa, slijećemo 26. kolovoza, a vas pozivamo da također budete dio zvjezdane posade! – poručuju organizatori.

– Ove godine polako ulijećemo u galaksiju zvanu osmo izdanje Star Film Festa, slijećemo 26. kolovoza, a vas pozivamo da također budete dio zvjezdane posade! – poručuju organizatori.

Organizatori Star Film Festivala u Sisku otvorili su prijave za volontiranje na 8. izdanju, koje će se održati od 26. do 28. kolovoza. 

– Već sedam godina brojimo zvijezde na sisačkom nebu, i to zahvaljujući ljubavi prema filmu, ali i neizmjernom entuzijazmu naših volontera. Ove godine polako ulijećemo u galaksiju zvanu osmo izdanje Star Film Festa, slijećemo 26. kolovoza, a vas pozivamo da također budete dio zvjezdane posade! – poručuju.

Zainteresirani se mogu prijaviti za rad u pripremi festivala, u uredu za goste ili na info pultu. Svoju kreativnost mogu pokazati fotografiranjem ili snimanjem, a komunikacijske vještine mogu usavršiti ako se prijave za rad u sektoru medija. Uvjet je da se radi o odgovornim, mladim, inovativnim i predanim volonterima, kojima se zauzvrat nudi iskustvo, dobra atmosfera i svijet filma pod zvjezdanim nebom.

– Pridružite nam se na osmom putovanju do zvijezda od kojeg ste udaljeni samo nekoliko klikova. Pridružite nam se u pripremi, ali i realizaciji ovogodišnjeg Star Film Festa tako da ispunite hrvatsku prijavnicu ili englesku prijavnicu. – pojašnjavaju organizatori. 

Prijave se zaprimaju do 1. kolovoza 2021. 

Valja istaknuti i da će se festival održati sukladno preporučenim mjerama epidemioloških službi. Iz tog su razloga, kažu organizatori, volonteri važniji nego ikada. 

– Pridružite se zvjezdanoj posadi Star Film Festa i ne dopustite da vaše volonterske knjižice ostanu nepopunjene. – dodaju.

FOTO: STAR FILM FEST / PR FOTO