LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Čin koji je zgrozio javnost

Tinejdžeri napali beskućnika – jedan se oglasio: „Ispričat ću se tom čovjeku javno i ljubiti mu noge"

Trojica mladića u Zagrebu verbalno i fizički napala su beskućnika, zbog čega ih je javnost žestoko osudila. Jedan od njih na kraju se ispričao preko Instagram storyja.

Trojica mladića u Zagrebu verbalno i fizički napala su beskućnika, zbog čega ih je javnost žestoko osudila. Jedan od njih na kraju se ispričao preko Instagram storyja.

Trojica tinejdžera iz zagrebačkog Podsuseda razljutili su javnost jer su neopravdano verbalno, a zatim i fizički napali beskućnika Febu. Nedugo nakon čina policija je navodno došla do počinitelja, prenosi RTL.


Jedan je mladić nasrnuo na njega, pri čemu mu je srušio stvari koje je on počeo odmah skupljati i rekao im da gledaju svoja posla. Na to mu je jedan od počinitelja bahato odgovorio:
– Aj još nešto reci, aj mi mamu spomeni još jednom. Meni ćeš mamu je*at a?
Događaj se proširio i na Redditu gdje su dečki naišli na žestoke osude.
– To je zlatna zaprešićka mladež. Navodno su ga vlastiti roditelji prijavili policiji. – napisao je jedan korisnik.
Jedan od počinitelja kasnije se javno ispričao na svojem Instagram profilu, a njegovu zabrinjavajuće nepismenu objavu, koju je objavio RTL, prenosimo u cijelosti:
– evo i ja se oglasavam oko cijele situacije...znam da sam ispo glup i zbog tog mi je jako zao i shvatio sam sta sam napravio i htio sam ispast mangup na krivi nacin, znam da sam ja kriv ali takoder i decko koji je bio pored mene i udario ga nekazam da nismo jednako krivi,ali molim vas da mi oprostite i zbog ovog cu jos dosta dugo hodati pognute glave jel sam osramotio cijelu svoju obitelj i prijavljen sam od strane svojih doma zato sta sam ispao glup i ako treba ispricat cu se tom covjeku javno i ljubit mu noge jel sam shvatio da sam pogrjesio i nezelim probleme itd jel ih vec imam dosta i kajem se zbog svojih pogresaka zato se javno ispricavam i nikad mi nije bilo vise zao,srvarno nevjerujem da sam to mogao napraviti i zelim se svima ispricati 1000 puta u svoje ime i da znate da sam dobro razmislio o svemu i nikad nisam ispao gluplji i molim za oprosti svima.i zelim da znate da sam poslje snimljenog videa istom covjeku pomagao dici stvari s poda i ispricao mu se jel sam shvatio da to nisam ja i da tako nisam odgojen.
Zagrebačka policija potvrdila je za Index.hr da znaju za događaj i da poduzimaju mjere i radnje da dođu do svih uključenih osoba, uključujući napadnutu osobu. Kad se obave svi razgovori, izjavila je policija, bit će jasno koje mjere i radnje mogu i hoće poduzeti.
FOTO: PEXELS