LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarni koncert

Tedi Spalato, Zorica Kondža i Gibonni probudili emocije u rasprodanom Lisinskom

– Jedan dio mojih emocija i duše ide upravo onima kojima je potrebna naša pomoć te je ovaj koncert namjenjen upravo njima. – istaknuo je Tedi Spalato.

– Jedan dio mojih emocija i duše ide upravo onima kojima je potrebna naša pomoć te je ovaj koncert namjenjen upravo njima. – istaknuo je Tedi Spalato.

Gala koncert Tedija Spalata Sve ću preživit oduševio je do posljednjeg mjesta posjetiteljima ispunjenu Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski. Energija i emocije koje se rijetko dožive obilježile su večer ovog nezaboravnog glazbenog putovanja. Dvosatni koncert predvodio je domaćin Tedi Spalato koji je po prvi puta uživo izveo pjesme sa svog novog albuma Najlipša na svitu. Posebno emotivan trenutak bila je zajednička izvedba Tedija i glazbene dive Zorice Kondže Zar je voljeti grijeh, a za dirljive stihove najljepših ljubavnih pjesama Zlatanu Stipišiću Gibonniju publika je poklonila ovacije. Tedija je pratio orkestar Gorana Rukavine pojačan gudačima.  

– Dojmovi su puni prikrivenih suza, emocija te velike radosti koju smo pokazali pred divnom zagrebačkom publikom koja nam je pomogla i iznjedrila sinergiju. Jedan dio mojih emocija i duše ide upravo onima kojima je potrebna naša pomoć te je ovaj koncert namijenjen upravo njima. U mojoj je duši velika radost i, dok mogu, u mojoj duši uvijek ostaje briga i suosjećanje za oboljele. Zahvaljujem mojim divnim večerašnjim gostima, kao i svima koji su pomogli organizaciju ovog koncerta! – istaknuo je Tedi Spalato.

Foto: Filip Popović

Koncert Sve ću preživit održan je u organizaciji Hrvatske lige protiv raka povodom 51. obljetnice borbe Lige protiv svih vrsta tumora te pružanja savjeta i pomoći oboljelima kojima je namijenjen prihod od prodanih ulaznica. Na samom početku koncerta publici se obratio predsjednik Organizacijskog odbora koncerta i posebni savjetnik Predsjednice RH za zdravlje i sport doc. dr. sc. Tomislav Madžar. Njegov motivacijski govor i želje za ozdravljenjem splitskom gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari te glazbeniku Oliveru Dragojeviću kao i svima oboljelima od raka dirnuli su prisutne.

– Veliki gala koncert Sve ću preživit koji se večeras održao u Lisinskom, iznjedrio je snažne emocije, poruke pozitive, poruke nade i poruke vjere da se u najtežim trenucima uz potporu liječnika, obitelji i vjere u samoga sebe može preživjeti najteže trenutke života. – rekao je doc. dr. sc. Tomislav Madžar.

U večeri za pamćenje uživali su i brojni uglednici poput ministra zdravstva Milana Kujundžića i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića.

– Od srca zahvaljujem Tediju Spalatu, Zorici Kondži i Gibonniju na odazivu i sudjelovanju na ovom koncertu. Svi smo mi uistinu jako sretni zbog iznimno velikog odaziva publike i to nam daje dodatan poticaj te potvrđuje da je naša misija na dobrom i pravom putu. – zaključio je prof. dr. sc. Damir Eljuga, predsjednik Hrvatske lige protiv raka.

Koncert se održao pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Ministarstva zdravstva, Grada Zagreba i Gradske skupštine Grada Zagreb.

Foto: Filip Popović
FOTO: FILIP POPOVIĆ