LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Obrazovanje u trećoj životnoj dobi

Sveučilište za treću dob - kreću jesenski upisi, predstavljen je i novi program

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba, Sveučilište u Rijeci predstavlja obrazovne programe u sklopu projekta Sveučilište za treću dob.

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba, Sveučilište u Rijeci predstavlja obrazovne programe u sklopu projekta Sveučilište za treću dob.

Sveučilište u Rijeci obilježilo je Međunarodni dan starijih osoba uz predstavljanje novih programa Sveučilišta za treću dob. Riječ je o projektu koji se uspješno provodi od 2009., a radi se neformalnom tipu obrazovanja za osobe starije od 55 godina.

3. listopada krenuo je jesenski ciklus upisa koji će trajati do 10. listopada 2022. Osobe treće životne dobi, s minimalno završenom srednjom školom, moći će upisati cikluse predavanja iz područja ekonomije, psihologije i enologije.

Prvi ciklus predavanja  Od kune do eura – razvoj novca i središnjeg bankarstva započet će 13. listopada i traje do 27. listopada 2022. Nakon toga, od 10. studenog do 24. studenog 2022. slijedi ciklus predavanja - R E S P E C T – Samopoštovanje i njegovo djelovanje na naše mentalno i tjelesno zdravlje. Posljednji ciklus predavanja u jesenjem programu obuhvatit će teme iz područja enologije (Uvod u osnove vinarstva), a održat će se u periodu od 29. studenog do 13. prosinca 2022.

Upisnina u pojedini ciklus predavanja iznosi 150,00 kn (19,92 EUR).

 

FOTO: PIXABAY