LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novi i neuseljeni stanovi

Sveučilište u Zadru objavilo poziv za dodjelu triju u potpunosti novih stanova, na pet godina korištenja

Prijave se podnose u razdoblju od 1. lipnja 2024. do 30. lipnja 2024. godine.

Prijave se podnose u razdoblju od 1. lipnja 2024. do 30. lipnja 2024. godine.

Senat Sveučilišta u Zadru objavio je poziv za podnošenje prijava za dodjelu triju stanova na korištenje, na razdoblje od pet godina. Ta odluka donesena je na sjednici senata u akademskoj godini 2023./2024., održanoj 28. svibnja 2024. godine.

Besplatna škola jedrenja za studente Sveučilišta u Zadru


Predmet tog poziva su tri stana smještena na adresi Krste Odaka 2a u Zadru, na trećem katu. Svi stanovi su u potpunosti novi i još neuseljeni.

  • Stan oznake B-37, površine 84,44 m², koji se sastoji od hodnika, ostave, kupaonice, tri sobe, WC-a, dnevne sobe, kuhinje i blagovaonice, terase, spremišta oznake br. 78 i parkirnog mjesta PM 79.
  • Stan oznake B-49, površine 84,44 m², koji se sastoji od hodnika, ostave, kupaonice, tri sobe, WC-a, dnevne sobe, kuhinje i blagovaonice, terase, spremišta oznake br. 77 i parkirnog mjesta PM 80.
  • Stan oznake B-49, površine 85,18 m², koji se sastoji od hodnika, ostave, kupaonice, tri sobe, WC-a, dnevne sobe, kuhinje i blagovaonice, terase, spremišta oznake br. 71 i parkirnog mjesta PM 85.

Dodjeljuju se jedan stan za potrebe privlačenja nužnog kadra u skladu s razvojnim potencijalima i potrebama vezanim uz studijske programe, te dva stana zaposlenicima na znanstveno-nastavnim/nastavnim radnim mjestima i radnom mjestu višeg asistenta na Sveučilištu u Zadru.

Na Sveučilištu u Zadru održan znanstveni skup na temu odnosa urbanih i ruralnih sredina



Podnositelji zahtjeva moraju priložiti presliku osobne iskaznice, potvrdu nadležnog zemljišno-knjižnog odjela o neimanju vlasništva na nekretninama, ovjerenu izjavu da nisu u vlasništvu nekretnine na ostalim područjima u RH, presliku ugovora o radu, dokaze o ispunjavanju kriterija za bodovanje i druge relevantne dokumente. Prijave se podnose u razdoblju od 1. lipnja 2024. do 30. lipnja 2024. godine. Prijava s potrebnom dokumentacijom podnosi se Povjerenstvu za dodjelu stanova na korištenje, a predaje se u pisarnici Sveučilišta u Zadru, Ulica Mihovila Pavlinovića 1, 23000 Zadar u zgradi Rektorata na trećem katu.

Studentski zbor Sveučilišta u Puli traži novog Studentskog pravobranitelja



Poziv je objavljen na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zadru. Za više informacija o pozivu, zahtjevima i uvjetima podnošenja prijava pogledajte na sljedećoj poveznici.
IZVOR: SVEUČILIŠTE U ZADRU
FOTO: GOOGLE STREET VIEW