LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tehnološki događaj

Sukreator Skypea Jonas Kjellberg u novom desetljeću Comibs konferencije

Na koje načine disruptivne tehnologije kreiraju nužnost promjene ustaljenog načina razmišljanja, ali i što je sve potrebno kako bismo se uspješno prilagodili ubrzanom razvoju tehnologije, otkrit će Jonas Kjellberg na novom izdanju Combis konferencije koje se održava u Šibeniku.

Na koje načine disruptivne tehnologije kreiraju nužnost promjene ustaljenog načina razmišljanja, ali i što je sve potrebno kako bismo se uspješno prilagodili ubrzanom razvoju tehnologije, otkrit će Jonas Kjellberg na novom izdanju Combis konferencije koje se održava u Šibeniku.

Jedanaesto izdanje Combis konferencije, jedne od najvećih regionalnih tehnoloških konferencija, ugostit će poznatog predavača na temu poduzetništva i jednog od kreatora Skypea. U Šibenik stiže Jonas Kjellberg.

Održat će plenarno predavanje powered by HT How You can challenge the future? te sudionicima ispričati na koje sve načine disruptivne tehnologije kreiraju nužnost promjene ustaljenog načina razmišljanja. Kroz svoje bogato poduzetničko iskustvo i uz praktične savjete u pogledu drugačijeg razmišljanja, ponudit će odgovor na pitanja na što treba obratiti pozornost i što primijeniti kako bi uistinu postali otvoreni za nove ideje i inovacije u poslovanju.

Kjellberg je autor i ekspert za razvoj cjelokupne prodajne strategije, uz fokus na zadovoljstvo korisnika, osiguravanje inovativnosti i ugrađivanje prodaje u proizvod tako da korisnici širenjem vlastitih priča o zadovoljstvu postanu dio prodajne snage. Na Sveučilištu Stanford i School of Economics u Stockholmu predaje o poduzetništvu i kreiranju pobjedničke kulture u prodaji. Specijalizirao se u području razumijevanja kako proizvod, prodaja i profitabilnost moraju biti u interakciji pri kreiranju uspješnog poslovanja.

Foto: COMBIS

Uz njega, govorit će doc. dr. sc. Robert Kopal, znanstveni suradnik i profesor visoke škole u trajnom zvanju. Na plenarnom predavanju powered by Cisco Big Data & Social Analytics, publiku će upoznati s analizom socijalnih mreža kroz iskustva primjene u telekomunikacijskoj industriji i bankarstvu, prevencijom i suzbijanjem korporativnih prijevara, upravljanjem ljudskim potencijalima i nacionalnom sigurnosti te sa socijalnom fizikom i mnogim mogućnostima koje nudi.

Kopal je objavio deset knjiga u zemlji i inozemstvu te pedesetak stručnih i znanstvenih radova. Izlagao je na mnogim domaćim i međunarodnim konferencijama te sudjelovao i vodio više nacionalnih i međunarodnih analitičkih projekata. Njegova najnovija autorska knjiga Analiza (socijalnih) mreža: praktična primjena objavljena je u travnju 2016. godine

Studije slučajeva ključan su dio svakog izdanja, a ove će godine biti podijeljene u pet tematskih područja: Combis Solutions, Connected Future, It's All About Technology, Security i Redifined Workplace. Kroz tri dana konferencije, eksperti Combisa, kao i gostujući stručnjaci prezentirat će kompleksne studije slučaja, dijeliti nova znanja te pružiti uvid u ekskluzivne rezultate projekata kompanija koje su pokrenule vlastite digitalne evolucije.

Program ovogodišnje konferencije podijeljen je na inspirativna poslovna predavanja, studije slučaja, na technical i soft skills radionice te niz predavanja na temu Combisove vizije IT budućnosti.

Uz Hrvatski Telekom, partnera konferencije, Combis konferenciju su podržali platinum sponzor Cisco, zlatni sponzori Citrix, Commvault, Dell EMC i Intel, Fortinet, Hewlett Packard Enterprise, Palo Alto Networks, Veeam Software i Wacom Europe GmbH, srebrni sponzori Lexmark i VMware, sponzor Lenovo te medijski pokrovitelji ICTbusiness.info, Jutarnji list, Lider, Mreža, Netokracija, Novi list, Studentski.hr, ŠibenikIN, tportal.hr i Večernji list. Konferenciju podržavaju i Euroherc osiguranje, službeni osiguravatelj Combis konferencije te Algebra, akademski partner Combis konferencije. Sve informacije o konferenciji potražite na službenoj stranici.

FOTO: SCREENSHOT/SKYPE