LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Project Management Awards 2020

Studentski.hr na 3. mjestu u konkurenciji od više stotina milijuna kuna vrijednih projekata!

3. mjesto u kategoriji najboljeg projekta s mladim voditeljem zauzeo je naš projekt „Studentski.hr – razvoj portala namijenjenog studentima i mladima”, koji vodi Nikola Jelovečki, i to u konkurenciji od ukupno više stotina milijuna kuna vrijednih projekata.

3. mjesto u kategoriji najboljeg projekta s mladim voditeljem zauzeo je naš projekt „Studentski.hr – razvoj portala namijenjenog studentima i mladima”, koji vodi Nikola Jelovečki, i to u konkurenciji od ukupno više stotina milijuna kuna vrijednih projekata.

IPMA Young Crew Croatia i IPMA Hrvatska oganizirali su 6. godinu zaredom dodjelu nagrada Project Management Awards (PMA) – za najbolje u području upravljanja projektima. Ovog puta dodjela se zbog epidemiološke situacije održala online.  

– Iako je ova godina bila izrazito izazovna i zahtjevna, odličnih projekata nije nedostajalo, a nagrade su uručene najboljem mladom voditelju projekta i najboljem projektu s mladim voditeljem. – ističu organizatori.

3. mjesto u kategoriji Najboljeg projekta s mladim voditeljem zauzeo je projekt Studentski.hr – razvoj portala namijenjenog studentima i mladima, koji vodi Nikola Jelovečki, i to u konkurenciji od ukupno više stotina milijuna kuna vrijednih projekata. Na drugom se mjestu našao projekt Underline Martina Obada, a pobjednički je projekt Rekonstrukcija i dogradnja putničkog terminala Zračne luke Split na čelu s Hrvojem Patekarom. 

U kategoriji Najbolji mladi voditelj projekta pobjednikom je proglašen Alen Juginović koji je vodio projekt International Congress Practical Knowledge for Students. Drugo je mjesto pripalo Beatti Lovričević, voditeljici projekta Ladies of New Business: Leadership u doba krize, a na treće se mjesto pozicionirao Martin Obad kao voditelj projekta Underline.

O najboljima je odlučivao evalucijski odbor sastavljen od stručnjaka iz različitih industrija: Tea Biljak (404 agency), Nikola Stolnik (Good Game Global), Nataša Kapov (Lemax), doc. dr. sc. Igor Pihir (Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu) i Matea Kovač (Infobip).
– Project Management Awards prepoznaje i važnost educiranja mladih voditelja te uz podršku IPMA Hrvatska najboljem mladom voditelju projekta dodjeljuje prestižnu IPMA-inu certifikaciju. Osim toga, sponzorsko poduzeće CROZ omogućilo je dodatnu edukaciju iz struke upravljanja projektima pobjedniku u kategoriji Najbolji projekt s mladim voditeljem. Zahvaljujemo i ostalim sponzorima na velikodušnim donacijama: Demosten govorničkoj akademiji i Vinariji Bodren. – dodaju organizatori.