LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt Poduzetnika bez granica

Studenti žele pokazati kako žene spajaju privatni i poslovni život

Pokazati kako se žene snalaze u svakodnevnom izazovu spajanja privatnog i poslovnog života jedan je od ciljeva EWoB-a u organizaciji projekta „Žene u poduzetništvu: Organizacija je ključ uspjeha”.

Pokazati kako se žene snalaze u svakodnevnom izazovu spajanja privatnog i poslovnog života jedan je od ciljeva EWoB-a u organizaciji projekta „Žene u poduzetništvu: Organizacija je ključ uspjeha”.

Studentska udruga EWoB (Poduzetnici bez granica), koja djeluje pri Ekonomskom fakultetu u Osijeku, povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena organizira događaj pod nazivom Žene u poduzetništvu: Organizacija je ključ uspjeha. Održat će se 10. ožujka 2020. godine s početkom u 13:00 u Auli glagoljice na EFOS-u. Posjetitelji će moći poslušati panel, pogledati reviju te sudjelovati u radionici. 

Susret će otvoriti poduzetnica Mara Majstorović (NLP coach i POY praktičar – Lotusmedia) koja će reći nekoliko riječi o organizaciji i svom poslovnom putu. Na panelu će se predstaviti žene koje uspješno vode svoja poduzeća i žene koje su se istaknule svojim proaktivnim i poduzetnim ponašanjem: Katarina Baban (glumica, modna dizajnerica – Lilith by Katarina Baban) čija će se modna revija nove proljetne kolekcije održati nakon panela, Josipa Maras (grafička dizajnerica – Marastracije by Josipa, Studijo tapete), Margareta Krivić (odvjetnica – Zajednički odvjetnički ured Hrvoje Krivić, Margareta Krivić, Drago Aćimović i Tihana Ranđelović), Anita Žagar Brodar (voditeljica marketinga – 4F d.o.o, izrada heklanog nakita, odjeće, igračaka… – Made with love) i Valentina Bermanec (marketing manager – Prototype). Radionicu će održati Irena Slovaček (učiteljica engleskog i njemačkog jezika, trenerica i nutricionistica – Different by Irena Slovaček).

– Cilj je ukazati kako se žene snalaze u svakodnevnom izazovu spajanja privatnog i poslovnog života. Panelom se želi potaknuti posjetitelje da bolje rasporede svoje vrijeme kako bi stigli sve što su zamislili, a na radionici će posjetitelji čuti savjete kako svoje obaveze uskladiti s planom prehrane i zdravim načinom života. – poručuju iz EWoB-a

Dodatne informacije nalaze se na službenoj Facebook stranici udruge. 

FOTO: EWOB