LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pomoć u učenju

Studenti za učenike: PMF-ovci drže besplatne pripreme za državnu maturu

Studenti sa zagrebačkog PMF-a će u suradnji sa splitskim PMF-om držati besplatne pripreme za državnu maturu iz fizike od 27. veljače do 17. travnja.

Studenti sa zagrebačkog PMF-a će u suradnji sa splitskim PMF-om držati besplatne pripreme za državnu maturu iz fizike od 27. veljače do 17. travnja.

Prvi put do sada studenti istraživačkog i nastavničkog smjera Fizičkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu sudjeluju u projektu Studenti za učenike – Pripreme za maturu iz fizike. Riječ je o projektu koji već treću godinu zaredom provodi Prirodoslovno-matematički fakultet u Splitu.

Besplatne pripreme držat će članovi Hrvatskog fizikalnog društva u suradnji sa studentima preddiplomskih i diplomskih studija sa splitskog PMF-a, članovima Fizikalnog društva – Split. Predviđene su od 27. veljače do 17. travnja 2021. godine u 15 cjelina usklađenih s Ispitnim katalogom za državnu maturu iz fizike u školskoj godini 2020/2021. 

Svaka će se nastavna cjelina obrađivati u dva termina (jutarnjem i popodnevnom) i to tako da se obradi teorijski uvod, a zatim će se rješavati zadaci. Učenicima će još biti osiguran ulazni i izlazni test pod anonimnim šiframa koji bi simulirao maturu i informirao ih o napretku. 

Termine predavanja, kontakt, obrasce za prijavu i ostale informacije moguće je pronaći na stranici zagrebačkog PMF-a, kao i na stranici splitskog PMF-a.
FOTO: STUDENTSKI.HR