LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Politika

„Stručni” priručnik ministra Banožića objašnjava e-poštu, navodi nepostojeće portale i MySpace

Ministar Banožić, međuostalim, kaže kako je cilj kolegija „upoznavanje studenata s osobitostima e-marketinga, virtualnog elektroničkog tržišta te s primjenom tehnika i tehnologija marketinga na tom tržištu”.

Ministar Banožić, međuostalim, kaže kako je cilj kolegija „upoznavanje studenata s osobitostima e-marketinga, virtualnog elektroničkog tržišta te s primjenom tehnika i tehnologija marketinga na tom tržištu”.

Internet gori zbog nastavnog materijala ministra obrane, Banožića, uskoro, kako bi on htio, i izvanrednog profesora Maria Banožića, a koji je napisao prije više od tri godine za predmet E-marketing na preddiplomskom stručnom studiju Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru.

Naime, da bi dobio titulu izvanrednog profesora, mora zadovoljiti propisane uvjete. Doktor znanosti Mario Banožić nedavno je podnio zahtjev Ekonomskom fakultetu u Osijeku za pokretanje postupka za stjecanje titule izvanrednog profesora, otkriva Telegram.

Jučerašnji prelet nekoliko aviona iznenadio kupače – evo o čemu se radiU fotogaleriji donosimo dijelove nastavnog materijala iz 2020. godine, a malo je reći da isti izaziva podsmijeh čak i laičkim poznavateljima pojmova vezanim uz internet, društvene mreže i digitalizaciju, ali i opću kulturu općenito. Od spominjanja portala koji u to vrijeme odavno ne postoje, objašnjavanja sastavljanja e-maila, navođenja MySpace-a kao jedne od popularnijih društvenih mreža, do niza drugih smiješnih informacija, do kojih je došao očito ili lošim istraživačkim radom ili korištenjem prastarih podataka (a vjerojatno i oboje).

Odlična prilika za ljubitelje stranih jezika: naučite korejski!


Priručnik ministra Banožića odobren je na stručnom vijeću Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru, a ujedno je i objavljen na njihovoj web-stranici. Vi sami procijenite je li ovakav rad (a i znanje) na razini i u skladu s titulom izvanrednog profesora.


Dvoje maloljetnika ozlijeđeno nakon udara u stup javne rasvjete na neregistriranom mopedu


 

IZVOR: TELEGRAM
FOTO: VELEUČILIŠTE LAVOSLAV RUŽIČKA U VUKOVARU, SCREENSHOT; STUDENTSKI.HR VIA CANVA