LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijave u tijeku

STEP RI organizira Big Bang Camp – besplatan program uz osiguran smještaj i hranu

Do 21. lipnja 2021. zaprimaju se prijave za Big Bang Camp namijenjen znanstvenicima, poduzetnicima i poduzetnicima početnicima.

Do 21. lipnja 2021. zaprimaju se prijave za Big Bang Camp namijenjen znanstvenicima, poduzetnicima i poduzetnicima početnicima.

Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci STEP RI uz podršku Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu od 15. do 19. rujna 2021. organizira Big Bang Camp. 

Program Big Bang Campa namijenjen je znanstvenicima, poduzetnicima i poduzetnicima početnicima koji razvijaju nove tehnologije i žele utvrditi njihov tržišni potencijal te izraditi hodogram pretvaranja tehnologije u proizvode i usluge koje imaju vrijednost na tržištu, navode organizatori. 

15 odabranih kandidata imat će priliku raditi s mentorima iz SAD-a i Hrvatske, koji će im pomoći da svoju tehnologiju pripreme za komercijalizaciju, a osim mentoriranja najbolji timovi imat će priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Sudjelovanje u programu besplatno je i odvijat će se u prostorima parka STEP RI, Radmile Matejčić 10, uz uključen smještaj i prehranu. Prijave su otvorene do 21. lipnja 2021, a zaprimaju se putem web-stranice.
FOTO: STEP RI