LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Predavanja u Klubu mladih Split

Startup udruga okuplja splitsku IT zajednicu na „tech meetupu“

„Dan tech meetupa“ održat će se u Klubu mladih Split 14. ožujka. Očekuju se zanimljiva predavanja stručnjaka iz splitske IT zajednice.

„Dan tech meetupa“ održat će se u Klubu mladih Split 14. ožujka. Očekuju se zanimljiva predavanja stručnjaka iz splitske IT zajednice.

Jačanjem IT scene u Splitu i okolici pojavila se potreba za organiziranjem događaja na kojima bi stručnjaci, entuzijasti i svi zainteresirani razmjenjivali svoja iskustva i naučili nešto više o svojim interesnim sferama. U Splitu se već neko vrijeme organiziraju meetupovi, uglavnom mjesečni sastanci različitih tematika. Inače, ovakvi događaji održavaju se diljem svijeta, a detalje o istima možete saznati na meetup platformi.

Dan tech meetupa održat će se u Klubu mladih Split 14. ožujka s početkom u 17 sati. Tada vam se pruža prilika da se sa svim splitskim tehnološkim meetupima upoznate na jednom mjestu. Osim što ćete saznati sve detalje o vremenu, lokacijama i temama održavanja pojedinih sastanaka, moći ćete poslušati zanimljiva predavanja stručnjaka iz splitske IT zajednice. Organizator ovog događanja je Startup, udruga koja za cilj ima poticanje i razvoj IT sektora Splita i regije.

Teme o kojima ćete imati priliku slušati su Povezivanje Google i Facebook oglašavanja kroz remarketing, Kratki uvod u React, Programiranje IoT aplikacija za Win 10 IoT, Mobilni interpretacijski centar i One man brand. Raspored i popis predavača potražite na Facebook događaju. Ulaz je besplatan, potrebno se samo prijaviti na poveznici.

FOTO: ZVONIMIR MATUTINOVIĆ/STUDENTSKI.HR