LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Put do uspjeha

Startup Factory Zagreb potiče razvoj inovativnih turističkih rješenja za pametan grad

Zbog velikog interesa i uočenog potencijala produžen je rok za prijavu na program Startup Factory Zagreb do 12. rujna. O čemu se zapravo radi – otkrijte na Meetup-u.

Zbog velikog interesa i uočenog potencijala produžen je rok za prijavu na program Startup Factory Zagreb do 12. rujna. O čemu se zapravo radi – otkrijte na Meetup-u.

Imaš briljantnu ideju s potencijalom razvoja smart city turizma? Prijavi se što prije za Startup Factory Zagreb i iskoristi jedinstvenu priliku. Put do uspjeha nikad nije bio lakši. Zbog velikog interesa i dobrih do sada prikupljenih ideja, produžen je rok prijave.

Zagreb je sve poželjnija turistička destinacija, a uz tvoja inovativna turistička rješenja može postati još bolji i atraktivniji. Organizatori pripremaju Meetup na kojem će, uz dobru zabavu, razjasniti sve dileme vezane uz ovaj fenomenalan program koji tvoju ideju vodi do uspjeha. Događaj će se održati 9. rujna 2016. u 18 sati na Žitnjaku (Slavonska Avenija 52n).

Startup Factory Zagreb prvi je no equity predakceleracijski program u Hrvatskoj namijenjen razvojnim timovima i startup-ovima. Pokreće ga Razvojna agencija Zagreb u suradnji s vodećim ICT kompanijama u zemlji Hrvatskim Telekom-om, IBM-om  i tvrtkom SmartIS. Program podržavaju i Grad Zagreb, Turistička zajednica grada Zagreba, Prague Startup Centre, Lean Startup Croatia, eSTUDENT i Spin City.

Kroz program se osigurava do 150.000 kuna bespovratne potpore. Njime se pruža vrhunska tehnološka, mentorska i promocijska pomoć, a mentori imaju bogata iskustva iz kojih se može puno naučiti.

Veselim se prilici kroz koju ću svoja iskustva moći prenijeti novim naraštajima i time, nadam se, povećati njihovu šansu za uspjehom. Startati inovativan posao u našim krajevima nije nimalo lagan zadatak, nedostaju nam ključni dijelovi ekosistema. Projekt Startup Factory Zagreb pokriva taj početni dio ekosistema i omogućuje razvoj ideja u konkretnu verziju proizvoda spremnu za nastup na tržištu i ostvarenje prvih prodajnih rezultata. – rekao je Jan Jilek, jedan od mentora koji je na svojoj koži osjetio i slatko i gorko startup iskustvo o Startup Factory Zagreb programu.

Prijaviti se možete do 12. rujna preko Entrio sustava. Požurite, broj mjesta je ograničen! Više informacija potražite na poveznici.

FOTO: RAZVOJNA AGENCIJA ZAGREB