LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Svijet poduzetništva

Stara konferencija "Kreativno poduzetništvo" obnovljena novim sadržajem

Udruga 3P Split otvorila je prijave za konferenciju "Kreativno poduzetništvo", "Speed Date Consulting" i "Case Study Challenge". Traju do 27. travnja.

Udruga 3P Split otvorila je prijave za konferenciju "Kreativno poduzetništvo", "Speed Date Consulting" i "Case Study Challenge". Traju do 27. travnja.

Peto izdanje #3PSplit konferencije na temu Kreativno poduzetništvo održava se 28. i 29. travnja 2017. na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Organizira ga udruga 3PSplit i partneri – Ekonomski fakultet, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije i Studentski poduzetnički inkubator.

Teme su:

  • Turizam kao šansa
  • Žene u poduzetništvu
  • U raljama birokracije
  • Imam dobru ideju, a nemam love
  • Zašto je kvaliteta usluge važna?
  • Prilika stvara poduzetnika

Predavači na ovom programu poznata su imena iz svijeta poduzetništva poput Saše Cvetojevića, Ive Špigla, Krešimira Macana, Matea Peraka, Davorina Štetnera, Marka Škopljanca, Jakova Vetme, Marka Pavića i drugih koji pomažu u promoviranju poduzetništva i samozapošljavanja u lokalnoj zajednici. Pohađanje ove konferencije je besplatno, a polaznicima će na kraju biti uručeni i certifikati o sudjelovanju.

U sklopu programa organizira se besplatni Speed Date Consulting, kroz koji će naši predavači biti na raspolaganju malim poduzetnicima, ali i onima koji imaju poduzetničku ideju i tek namjeravaju to postati. Također se pozivaju poduzetni srednjoškolci i studenti da svoje poduzetničke ideje predstave stručnom žiriju na prvom #3P Case Study Challengeu.

Prijave za konferenciju, Speed Date Consulting te Case Study Challenge otvorene su do 27. travnja, 2017. na službenoj stranici. Za dodatna pitanja kontaktirajte organizatore na Facebook stranici ili e-mailom: contact@3psplit.org

FOTO: ZVONIMIR MATUTINOVIĆ/STUDENTSKI.HR