LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Incident na autocesti Zagreb – Rijeka

„Sramim se ljudskog roda...” Ženi gorio automobil na autocesti, a u pomoć priskočila tek dvojica muškaraca

Kao što je u objavi istaknuto, nasreću žena nije imala nikakvih posljedica, ali čitavi slučaj definitivno potiče na promišljanje.

Kao što je u objavi istaknuto, nasreću žena nije imala nikakvih posljedica, ali čitavi slučaj definitivno potiče na promišljanje.

Velimir Vrzić, inače poznati riječki podvodni istraživač, na svom je Facebook profilu podijelio priču koja ukazuju na to da se u modernom društvu sve više pojavljuje problem nedostatka empatije.

Autoput Rijeka – Zagreb. Zapalio se auto u kojem je bila samo vozačica. Stao sam, dao joj prsluk i pomogao do dolaska vatrogasaca, policije i hitne. Od stotina automobila, kamiona, cisterni nafte i plina koji su prolazili kao da se ništa ne događa stalo je samo nas dvoje. U što smo se pretvorili kao društvo? – zapitao se Vrzić na Facebooku uz priložene fotografije buktinje koja je zahvatila vozilo.

Tužan sam. Jako. Kao čovjek. Žena je dobro, išla je na pregled EEG glave u Zagreb. Sretno joj u životu, a hvala vozaču Volva koji je jedini stao u 20 minuta. Snijeg hladno i gori vam auto? Sramim se ljudskog roda koji se pravio da se to njega ne tiče – dodao je Vrzić.


Kao što je u objavi istaknuto, nasreću žena nije imala nikakvih posljedica, ali čitavi slučaj definitivno potiče na promišljanje. Jesu li ljudi zaista toliko zauzeti svojim obvezama ili jednostavno čekaju da netko drugi reagira i pripomogne ljudima u nevolji?
FOTO: PIXABAY