LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dašak američke kulture ponovno u Zagrebu

Spremni za DriveIN Kino?

Dva vikenda, od 30. travnja do 8. svibnja, zahvaljujući Hrvatskoj studentskoj asocijaciji u Zagrebu ćemo opet moći gledati filmove iz svojih limenih ljubimaca!

Dva vikenda, od 30. travnja do 8. svibnja, zahvaljujući Hrvatskoj studentskoj asocijaciji u Zagrebu ćemo opet moći gledati filmove iz svojih limenih ljubimaca!

Projekt Hrvatske studentske asocijacije DriveIn Kino Zagreb već se četvrtu godinu zaredom organizira na poligonu kod „Kockice“ u ulici Prisavlje. Datumi održavanja su 30. travnja, kada će biti prikazan film Čuvari galaksije (Guardians of the Galaxy) te 1. svibnja kada će se moći uživati u nagrađivanom filmu Dalibora Matanića Zvizdan. Drugi vikend održavanja (7. i 8. svibnja) rezerviran je prvo za animirani film, pa će tako u subotu biti prikazan Izvrnuto obrnuto (Inside Out), a dan poslije i ne toliko davno prikazivan u kinima – Ratovi zvijezda: Sila se budi (Star Wars: The Force Awakens).

Svi filmovi počinjat će u 21h, a prije svake projekcije bit će zabavni sadržaj, pa će se tako održavati utrke autića na play stationu, igre za ljubavne parove, ali i svojevrsne igre za najmlađe na dan kada bude prikazivan animirani film. U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, koja je od prve godine prepoznala potencijal ovoga projekta, te generalnim sponzorom Spin Cityjem Hrvatska studentska asocijacija omogućava besplatne projekcije na koje može doći bilo tko.

DriveIn Kino svake godine sve više dobiva na kvaliteti, pa tako nema sumnje da će ova godina biti i više nego uspješna. Poseban je osjećaj pogledati film iz udobnosti automobila pod zvjezdanim nebom ili udobno smješteni na travi u blizini platna, a ova, po mnogočemu posebna tradicija, to i omogućuje.

Više o projektu možete saznati na službenoj Facebook stranici projekta ili na Facebook događaju

FOTO: HSA