LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Story Super Nova Music Talents

Sjećate li se ovog popularnog pjevačkog showa? Nasmijte se urnebesnim reakcijama obožavateljica nakon ispadanja Kedže

Jedan od videa kojeg je teško zaboraviti, možete pogledati na kraju članka!

Jedan od videa kojeg je teško zaboraviti, možete pogledati na kraju članka!

Bila je to 2003. godina. Šarmantni 16-godišnji Damir Kedžo natjecao se u showu Story Super Nova Music Talents, osvojivši srca gledatelja svojim vokalnim umijećem i karizmatičnim nastupima. Kedžo je slovio za jednog od najvećih favorita – onaj klinac koji je svojim nevjerojatnim glasom i širokim osmijehom uljepšavao dane brojnih obožavateljica. No, onda se dogodio preokret koji je šokirao fanove.
 

Iznenađenje večeri: Kedžo ispada iz showa!


Kedžo je ispao iz natjecanja uslijed novog sustava glasovanja, u kojem žiri nije imao nikakvog udjela. To znači da su fanovi kod kuće imali potpunu kontrolu nad Kedžovom sudbinom. No, kao da su njegove obožavateljice, na opće čuđenje, baš tu večer odlučile ne pratiti natjecanje. Iako je ušao među top sedam, ostao je bez šanse za pobjedu.

Postani mladi prevoditelj – sudjeluj u natjecanju Europske komisije i otputuj u Bruxelles



Damir je, naravno, sve to podnio hrabro. „Nisam nimalo razočaran!" izjavio je s osmijehom, potvrđujući da mu je i ovih top sedam već ogroman uspjeh. No, dok je Kedžo ostao smiren i pozitivan, fanovi su postali neutješni.

Sudjeluj na inovacijskom natjecanju za studente, osvoji vrijedne nagrade i putovanje u Budimpeštu


Jedan od videa kojeg je teško zaboraviti, možete pogledati na kraju članka! Na njemu su Kedžine obožavateljice, pretežno tinejdžerke, koje su sa suzama u očima pokazale koliko im je teško zbog njegovog ispadanja. Pogledajte urnebesni video reakcija Kedžinih obožavateljica – garantira suze (od smijeha)!
 
IZVOR: NOSTALGIC VIBES / INSTAGRAM
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA