LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jabuka ne pada daleko od stabla

Sin našeg legendarnog tenisača osvojio svoj prvi juniorski ITF naslov

Trijumf u Mariboru ne samo da potvrđuje Emanuelov talent i posvećenost nego i otvara vrata za njegove buduće uspjehe u svijetu tenisa.

Trijumf u Mariboru ne samo da potvrđuje Emanuelov talent i posvećenost nego i otvara vrata za njegove buduće uspjehe u svijetu tenisa.

Mladi hrvatski tenisač Emanuel Ivanišević ostvario je izuzetan uspjeh osvojivši svoj prvi naslov u singlu na juniorskom ITF J60 turniru u Mariboru. Emanuel, koji je bio postavljen za četvrtog nositelja, dominirao je turnirom sve do finala gdje je susret predao njegov protivnik, Talijan Rafaelle Ciurnelli, pri vodstvu Ivaniševića od 6:3 i 1:0.

Mili Poljičak osvojio juniorski Wimbledon!


Taj 16-godišnjak iz Zagreba, sin legendarnog tenisača Gorana Ivaniševića, pobjednika Wimbledona iz 2001. godine, tom pobjedom dodaje važan trofej u svoju rastuću kolekciju. Emanuel je već ranije dokazao svoje vještine na terenu osvojivši četiri naslova u konkurenciji parova, ali ovaj prvi naslov u singlu na juniorskom Touru posebno je značajan jer predstavlja njegov veliki individualni uspjeh.

Traže se volonteri za Zadar Open; prehrana i prijevoz osigurani


Trijumf u Mariboru ne samo da potvrđuje Emanuelov talent i posvećenost nego i otvara vrata za njegove buduće uspjehe u svijetu tenisa. Kako nastavlja graditi svoju karijeru na temeljima koje je postavio njegov otac, teniski svijet s nestrpljenjem očekuje što će mladi Ivanišević postići dalje u svojoj obećavajućoj karijeri.

FOTO: CANVA PRO / LUCKY BUSINESS, ILUSTRACIJA