LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jeftini letovi

Senzacionalne novosti s osječkog aerodroma

Velika novost stiže nam s aerodroma u Osijeku. Osim što će biti povezan s Londonom tijekom cijele godine, planira se uvođenje letova prema Dublinu.

Velika novost stiže nam s aerodroma u Osijeku. Osim što će biti povezan s Londonom tijekom cijele godine, planira se uvođenje letova prema Dublinu.

Zračni promet najbrža je i najpraktičnija opcija putovanja zbog čega je atraktivna putnicima koji žele skratiti vrijeme odlaska do željenih destinacija. Putoholičare iz Osijeka i okolice posebno će razveseliti vijesti s njihovog aerodroma.

Za nekoliko dana, točnije 28. ožujka započinje bogata ljetna sezona na aerodromu u Osijeku. Od spomenutog datuma pojačat će se broj letova na domaćem i stranom zračnom teritoriju.

Ministarstvo prometa će, uz dosadašnje letove, subvencionirati neke nove. Stoga će se udvostručiti letovi za Zagreb i uvesti nova linija Osijek – Pula – Split – Pula – Osijek. Ove godine se samo u domaćem prometu očekuje tri puta više letova nego prethodne, radi se o čak njih 1500 više.

Međutim, ono što će posebno razveseliti ptice selice jest podatak da će niskotarifna kompanija Ryanair letjeti cijele godine. S ove zračne luke se moglo do Londona samo za vrijeme ljetne sezone, a sada će svi željni putovanja ovu priliku moći koristiti svakog ponedjeljka i petka u prijepodnevnim satima.

Iseljenici s ovog područja moći će odahnuti jer će im povratak doma biti pristupačniji i jeftiniji. No, iznenađenjima tu nije kraj. U planu je realizacija izravne linije koja će Osijek povezivati s Dublinom. Budući da su pregovori u završnoj fazi, prve letove možemo očekivati već od ove jeseni.

FOTO: TUMBLR