LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Test inteligencije

Saznajte svoj IQ: Hrvatska Mensa provodi testiranja za Međunarodni dan inteligencije

Pogledajte primjere zadataka od kojih se sastoji test!

Pogledajte primjere zadataka od kojih se sastoji test!

Hrvatska Mensa obilježava Međunarodni dan inteligencije provođenjem testova inteligencije u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku. Testiranja će se provoditi u subotu, 30. rujna, a minimalna dobna granica za testiranja je 14 godina. Maloljetnici koji se žele testirati trebaju doći u pratnji roditelja.


Poziv za učlanjenje u Hrvatsku Mensu

 

Mensini psiholozi provodit će testiranja, a rezultati će sudionicima stići na e-mail adresu u roku od mjesec dana. Oni koji ostvare rezultat bolji od 98 posto populacije bit će pozvani da se učlane u Hrvatsku Mensu koja ima više od 1200 članova.

Testovi inteligencije koji se koriste nepristrani su u pogledu spola i dobi, a temelje se isključivo na vizualnim elementima. Za postizanje uspješnih rezultata na testu nije potrebno imati prethodno znanje, stručno snalaženje u matematici, određenu razinu obrazovanja niti poznavanje jezika.

 
FOTO: PR, Hrvatska Mensa
 




Testiranje na jednoj od lokacija košta 30 eura po osobi.

Ako želite testirati svoju inteligenciju i sudjelovati u obilježavanju Međunarodnog dana inteligencije, prijaviti se možete putem webshopa Hrvatske Mense ili pute poveznice.

FOTO: PR, HRVATSKA MENSA