LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ljetne aktivnosti

Šaren kolovoz u Centru za mlade grada Zagreba – od Crash Bandicoota i biljara do tajni poslovnog svijeta

Centar za mlade i ove godine u kolovozu predstavlja pregršt novih radionica, tribina i zabavnih događanja za mlade ljude željne intelektualne aktivnosti.

Centar za mlade i ove godine u kolovozu predstavlja pregršt novih radionica, tribina i zabavnih događanja za mlade ljude željne intelektualne aktivnosti.

Kolovoz donosi novosti u Centru za mlade grada Zagreba. U Centru su za mlade između 15 i 29 godina pripremljene besplatne radionice i razna predavanja, a uz učenje možeš se zabaviti raznim drugim aktivnostima. Centar je otvoren cijelo vrijeme, a nudi za svakoga ponešto.

Tako će, na primjer, 9. kolovoza od 18 do 20 sati u sklopu serijala Freaky Friday oni zaigraniji imati priliku zaigrati biljar. Oni spretniji u videoigrama moći će pokazati svoje vještine 22. kolovoza igrajući Crash Team Racing, Advanced Warfare, Call of Duty, Crash Bandicoot, Fallout 4, Assassin’s Creed i The Sims 4 na konzoli PlayStation 4.

Za ljubitelje događanja nešto ozbiljnije tematike na raspolaganju je projekcija filma Master, a building in Copacabana koji će se prikazivati od 18:00 do 20:30. Master je naziv za zgradu od 12 katova u Copacabani, u Rio de Janeiru. Kroz četiri tjedna 2001. godine Eduardo Coutinho i njegova filmska ekipa unajmili su jedan od 276 stanova i odlučili su ispričati priču stanara/ki te impresivne zgrade. Osim toga moguće je sudjelovanje na HUM: Parlaonica: Pojedinac ogledalo društva, parlaonici koju će voditi Maja Meštrović, koja će povesti debatu o temi koliko sami biramo, donosimo odluke, a koliko su one samo odraz društva.

Radionica Digni glas, pokrenimo zajednicu s temama Kvalitetni poslovi za sve, Kvalitetan rad s mladima za sve i Stvaranje prilika za mlade iz ruralnih sredina održat će se 9. kolovoza, dok je 12. kolovoza rezerviran za cjelodnevno obilježavanje Međunarodnog dana mladih, koji će se odvijati na tri lokacije:

  • u jutarnjim satima uputi se na Photo Quest – Upoznaj Zagreb, zabavi se s ekipom ispunjavajući niz fotozadataka u centru Zagreba

  • popodne se možeš uputiti na bazene Šalata na besplatno kupanje

  • u večernjim satima u prostorima Centra bit će karaoke.

Održat će se još i radionica o gluhosljepoći, no bit će i govora o temama zapošljavanja, tajnama poslovnog svijeta i gotovo svakog oblika uspješne poslovne karijere te potencijalnog samorazvitka na poslovnom području. Detaljne informacije o mjestu, vremenu i temama događaja pronaći ćete na poveznici

FOTO: PIXABAY