LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Akcijske cijene

S Ryanairom u Europu već od 19,99 eura!

Irski Ryanair od ove godine uvodi nove sezonske zračne linije u Hrvatskoj koje započinju već za nekoliko tjedana.

Irski Ryanair od ove godine uvodi nove sezonske zračne linije u Hrvatskoj koje započinju već za nekoliko tjedana.

Zračne luke u Osijeku, Puli, Rijeci (Krku) i Zadru od ove će godine Ryanair povezivati s Europom. Najviše zračnih linija ima Zadar, čak 15, slijedi Pula s 5, Rijeka s 4 i Osijek s jednom linijom.

Činjenica da je već započeo ožujak rezultirala je akcijskim cijenama letova u travnju i svibnju, što se povoljno odrazilo i na cijene letova za odredišta u Hrvatskoj. Najniže cijene na većini linija jednake su ili pak nešto niže onima od prije mjesec dana, a i neke druge cijene su niže nego što su bile u to vrijeme pa se tako mogu pronaći i povoljne karte i za letove u samom srcu sezone (pedesetak eura za jedan smjer).

Cijene uključuju poreze, pristojbe zračnih luka, naknadu za online check-in i dva komada ručne prtljage. S obzirom na to da Ryanair naplaćuje naknadu od 2% za plaćanja kreditnom karticom, ta se provizija plaća na cjelokupni iznos. Tako će vas, primjerice, dvosmjerno putovanje koje košta 69,99 eura u konačnici koštati 71,39 eura ako isto plaćate kreditnim karticama poput Mastercarda ili Vise. Ako plaćate debitnim karticama, oslobođeni ste ovog nameta. 

Više o akcijskim cijena pročitajte u izvornom članku

FOTO: FLICKR