LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Istraga je u tijeku

Ružne scene nasilja u Slavonskom Brodu: mladić brutalno pretukao Djeda Mraza

Napadač, navodno pripadnik Hrvatske vojske, brutalnim je udarcem u glavu onesvijestio mladića koji je bio obučen u kostim Djeda Mraza.

Napadač, navodno pripadnik Hrvatske vojske, brutalnim je udarcem u glavu onesvijestio mladića koji je bio obučen u kostim Djeda Mraza.

Društvene mreže je preplavila snimka masovnog fizičkog obračuna koji se jučer dogodio u Slavonskom Brodu. Napadač, navodno pripadnik Hrvatske vojske, brutalnim je udarcem u glavu onesvijestio mladića koji je bio obučen u kostim Djeda Mraza. 

Ministarstvo obrane najoštrije osuđuje svaku vrstu nasilnog ponašanja i izražava žaljenje zbog incidenta koji se dogodio u Slavonskom Brodu. Ministarstvo obrane od načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske i Vojne policije očekuje poduzimanje svih zakonom propisanih mjera i radnji kako bi se rasvijetlile okolnosti ovog nemilog događaja te pokretanje stegovnog postupka ako se dokaže odgovornost pripadnika Oružanih snaga RH - rekli su iz MORH-a za 24 sata.

Ozlijeđeni mladić je sam zatražio liječničku pomoć, a težina nastalih povreda još nije klasificirana.

 Za sad su privedene tri osobe nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdio u kojem su svojstvu sudjelovali u incidentu. Četvrta osoba je zatražila liječničku pomoć i ona se trenutno nalazi u bolnici. Ne mogu komentirati djelatnosti privedenih osoba jer je kriminalističko istraživanje u tijeku - rekao je glasnogovornik Policijske uprave brodsko-posavske, Tomislav Kovačević.


 
FOTO: UNSPLASH