LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tomislavov trg

Romantični Zagreb dobio petu Klupu ljubavi

Zagreb je dobio petu Klupu ljubavi, a njena lokacija je na Tomislavovom trgu. Posjetitelji će ispod oblačića s hashtagovima moći odmoriti, poljubiti voljenu osobu ili samo uslikati "selfie".

Zagreb je dobio petu Klupu ljubavi, a njena lokacija je na Tomislavovom trgu. Posjetitelji će ispod oblačića s hashtagovima moći odmoriti, poljubiti voljenu osobu ili samo uslikati "selfie".

Na zagrebačkom Tomislavcu u četvrtak je predstavljena je peta Klupa ljubavi, a TkoKaže.hr tako se priključio u projekt Romantičnog Zagreba. Oni koji su se slikali na Klupi i poslali na TkoKaže.hr mogu osvojiti mekanu Zabinu dekicu ili profesionalne fotografije Pixsella. 

Svi su se htjeli slikati na Klupi ljubavi ispod oblačića s hashtagovima,  #tkokaže da te ne mogu poljubiti, #tkokaže da se neću malo nasloniti na tebe i #tkokaže da ti neću otopiti srce.

FOTO: TkoKaze.hr, Borna Filić/Pixsell
 

FOTO: TkoKaze.hr, Borna Filić/Pixsell

Na predstavljanju su, uz voditeljicu Ivu Šulentić, bile blogerica Maša Zibar te dizajnerica Klupe Sanja Rotter. Osim njih, na druženju je bio i gradonačenik Bandić koji kaže da ovakve klupe trebaju Zagrebu.

― U mom životu nema dana bez ljubljenja. Ljubim 24 sata, 365 dana u godini. A to želim i svima vama. Zato mi se sviđaju Klupe ljubavi jer pozivaju na zagrljaje i zajedništvo. Zagreb ima puno prelijepih romantičnih mjesta. Primjerice Rokov perivoj i Maksimir. Predlažem da tamo bude sljedeća klupa ljubavi – rekao je gradonačelnik Bandić.

Posjetitelje je zabavljala DJ-ica Rea, a zagrijali su se i uz vrući čaj i fritule. Na predstavljanju je bila i članica Uprave Zagrebačke banke, Dijana Hrastović, koja kaže kako mladi na portalu TkoKaže.hr mogu pronaći koristan i zabavan sadržaj, a smatra kako su projekt Romantični Zagreb obogatili ovim klupama. 

― Prije nešto više od pola godine pokrenuli smo portal za mlade TkoKaže.hr, mjesto gdje mladi (i oni koji se tako osjećaju) mogu pronaći kvalitetan, zabavan i koristan sadržaj, najaktualnija događanja, razne savjete i pogodnosti. Projekt "Romantični Zagreb" obogatili smo TkoKaže klupom ljubavi koja je idealno mjesto za druženje, selfie s ekipom ili romantične trenutke  – objasnila je Hrastović.

Romantični Zagreb obogaćen je Klupom ljubavi na kojoj će posjetitelji moći uslikati selfie ili poljubiti voljenu osobu. Galeriju fotografija s predstavljanja Klupe možete vidjeti na poveznici.

FOTO: BORNA FILIĆ/PIXSELL