LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska potpora

Riječko sveučilište dodjeljuje 2 milijuna beskamatnih poduzetničkih zajmova

Odobravaju se iznosi od 50 000 do 200 000 kuna u svrhu financiranja operativnih troškova projekata poslovne suradnje te zapošljavanja sadašnjih i bivših studenata Sveučilišta u Rijeci.

Odobravaju se iznosi od 50 000 do 200 000 kuna u svrhu financiranja operativnih troškova projekata poslovne suradnje te zapošljavanja sadašnjih i bivših studenata Sveučilišta u Rijeci.

Sveučilište u Rijeci otvorilo je Natječaj za podnošenje prijava za korištenje sredstava iz Fonda za poticanje poduzetništva i partnersko povezivanje s gospodarstvom. Otvoren je do iskorištenja sredstava, a prvi rok za podnošenje prijava je 15. svibnja 2020, dok je drugi rok 30. lipnja 2020.

Cilj Fonda je poticanje uspostavljanja poslovne suradnje i bolje povezivanje znanstvene zajednice, studenata i partnerskih organizacija iz okruženja, poticanje poduzetništva znanstvene zajednice i studenata, poticanje zapošljavanja studenata Sveučilišta u Rijeci. 

Riječ je o beskamatnim zajmovima u ukupnoj vrijednosti od 2 milijuna kuna. Odobravaju se iznosi od 50 000 do 200 000 kuna i to u svrhu financiranja operativnih troškova projekata poslovne suradnje te zapošljavanja sadašnjih i bivših studenata Sveučilišta.

Prihvatljivi prijavitelji su poduzeća u vlasništvu sastavnica Sveučilišta ili članova znanstvene zajednice i studenata s ugovorenom suradnjom s organizacijama iz okoline, partnerska poduzeća izvan sustava Sveučilišta s ugovorenom suradnjom sa sastavnicama Sveučilišta i preuzetom obavezom zapošljavanja studenata te sastavnice Sveučilišta s ugovorenom poslovnom suradnjom s privatnim sektorom, a u cilju omogućavanja početnog pokretanja poslovne suradnje i preuzetom obavezom zapošljavanja studenata. 

Detalje Natječaja i potrebne kontakte možete pronaći na poveznici.
FOTO: UNSPLASH