LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
VIDIMO SE U ROVINJU

Rezervirajte datume za jedan od najboljih festivala 2023. – Dani komunikacija su od 20. do 23. travnja u Rovinju

Novo, deveto izdanje festivala kreativnosti i komunikacija još jednom će se održati u neodoljivom hotelu Lone u Rovinju – iskoristite priliku za najpovoljnije kotizacije i pridružite se crno-bijelom svijetu najšarenije poslovne zajednice.

Novo, deveto izdanje festivala kreativnosti i komunikacija još jednom će se održati u neodoljivom hotelu Lone u Rovinju – iskoristite priliku za najpovoljnije kotizacije i pridružite se crno-bijelom svijetu najšarenije poslovne zajednice.

Dupkom pune festivalske dvorane, kvalitetne i aktualne teme, vrhunski svjetski stručnjaci te punjenje kreativnih baterija među komunikacijskim liderima u jedinstvenom ambijentu rovinjskoga hotela Lone – u punom su jeku pripreme za nove Dane komunikacija!
 

Ovaj poznati festival tržišnoga komuniciranja i kreativnosti koji okuplja nekoliko tisuća sudionika u svom će se devetom izdanju održati od 20. do 23. travnja 2023. godine. To je ujedno potencijalno najsunčaniji termin posljednjih godina, najavili su organizatori iz HURA-e i IAB-a Croatia, koji će i ovom prilikom izdvojiti najbolje od najboljega za domaće kreativce, komunikatore, marketingaše, digitalce, medije i druge komunikacijske profesionalce.
 

I ranije prepoznati po jedinstvenoj festivalskoj ponudi koja iskače iz uobičajenoga i potiče na promjenu, Dani komunikacija svojim netipičnim pristupom žele nastaviti osvajati srca svih željnih kritičkog razmišljanja, novih pristupa i inovativnih tehnologija. Festival, poznat po postavljanju nekonvencionalnih pitanja i potrazi za nesvakidašnjim odgovorima, svake godine pruža neponovljiva iskustva i okuplja najkvalitetniju zajednicu tržišnih komunikacija.
 

Svaki komunikator zna da komunikacijsku industriju voli jednako snažno koliko mu ona i (po)često ide na živce, a da ništa nije crno-bijelo (osim festivalskih vizuala).

To će pokazati naša šarolika komunikacijska zajednica koja već dugo diše s ovim netipičnim festivalom i godinama kreira njegovu posebnu energiju. A ako ne znate zašto, onda je krajnje vrijeme da saznate“, najavila je Dunja Ivana Ballon, direktorica festivala i festivalskog programa.
 

Prijave za sudjelovanje na Danima komunikacija moguće su na službenoj stranici festivala, gdje su dostupne sve informacije o rezervaciji early bird kotizacija, ali i smještaju u luksuznim hotelima Lone, Monte Mulini i Grand Park Hotelu čarobnoga Rovinja, jedne od najljepših europskih destinacija, u ponudi koja vrijedi do 18. siječnja za rane prijave i rezervacije.
 

Prva lica ovogodišnjeg festivala, kojim on parira najboljim svjetskim događanjima, bit će predstavljena 18. siječnja, stoga požurite i rezervirajte svoje mjesto na jednom od najboljih festivala 2023. godine.

FOTO: DANI KOMUNIKACIJA, PRESS