LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Događanja u CINAZ-u

Radionica za one koje žele proizvoditi zvukove laveža, sirena i megafona

Ovog će se četvrtka u udruzi CINAZ održati Beatbox radionica. Prijave zainteresiranih mladih zaprimaju se do srijede u 18 sati.

Ovog će se četvrtka u udruzi CINAZ održati Beatbox radionica. Prijave zainteresiranih mladih zaprimaju se do srijede u 18 sati.

Davno popularna Policijska akademija mnogima je ostala u sjećanju po šaljivom beatboxeru iz čijih usta su izlazili zvukovi laveža, sirena, megafona, ali i poluautomatske puške. Kako bi zainteresirani ovladali tom vještinom i usmjerili je u glazbene svrhe, udruga CINAZ organizira Beatbox radionicu u Zadru.

Održat će se ovog četvrtka, 19. listopada, od 18 sati u prostorijama udruge na adresi Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača. Događaj će voditi Filip Rušin koji već 10 godina živi beatbox izričaj. Član je a cappella grupe A.k.a. Crescendo te benda No Ordinary u kojima uz vokalni obol, glazbenim nastupima daje posebnost beatboxom

Jedinstvena se prilika pruža zainteresiranima s obzirom na to da Filip namjerava s polaznicima nastaviti raditi tijekom cijele godine, stvoriti beatbox zajednicu te organizirati zajedničke nastupe, natjecanja i druženja. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se na poveznici do srijede, 18. listopada, u 15 sati. Prednost pri odabiru imaju mladi od 15 do 30 godina.

 

FOTO: FLICKR