LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Konferencija tvrtke CROZ

QED 2018: Eksperimentima do uspjeha na svim područjima

Pojam eksperimenta u poslovnom segmentu na novom izdanju QED-a promatrat će se u kontekstu strategije, prodaje, razvoja, timskog rada, procesa, alata itd. O ovoj temi govorit će Tina Lee Odinsky-Zec, direktorica centra inovacija i poduzetništva na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa i mnogi drugi.

Pojam eksperimenta u poslovnom segmentu na novom izdanju QED-a promatrat će se u kontekstu strategije, prodaje, razvoja, timskog rada, procesa, alata itd. O ovoj temi govorit će Tina Lee Odinsky-Zec, direktorica centra inovacija i poduzetništva na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa i mnogi drugi.

Dvanaesta u nizu konferencija QED u organizaciji tvrtke CROZ tematski će se orijentirati na eksperiment, a održat će se od 6. do 8. svibnja u Zadru. Ovogodišnje izdanje dat će odgovor na pitanja koja si svi postavljaju svakoga dana: kojim smjerom ići naprijed, kako se razvijati te kako rasti i na ljudskoj i na organizacijskoj razini? Organizatori poručuju: ne srljajmo, napravimo eksperiment!

Svoja će iskustva te poslovne i životne lekcije sa sudionicima podijeliti stručnjaci iz IT svijeta te drugih sektora, a svima je njima zajedničko jedno – vole eksperimentirati. Glavna je predavačica Tina Lee Odinsky-Zec, direktorica centra inovacija i poduzetništva na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Sudionicima će prenijeti bogato iskustvo i znanje koje je stekla u segmentu edukacije te razvoja društva. Drugi je istaknuti govornik David Brakoniecki iz tvrtke BP3 koji će u svom predavanju govoriti o korištenju tehnika iz decision managementa za provođenje eksperimenata u poslovanju. Njima će se pridružiti i Gregory Keegan, iskusni agile coach iz tvrtke agile42, koji će kroz predavanje Tranzicija uz pomoć kulture eksperimentiranja podijeliti svoje iskustvo u radu s mnogim tvrtkama koje su morale implementirati općeorganizacijske promjene.

Među govornicima nalaze se i Piotr Muszyński, bivši potpredsjednik Upravnog odbora odgovornog za poslovanje, Orange Polska; Suzanne Crumb, voditeljica prodaje u tvrtki IBM Application Discovery GSI; Peter Janežič, voditelj odjela za partnerstva i bankarska osiguranja u Sberbank Slovenia; Jan Vilstrup, partner u danskoj tvrtki SMT Data te mnogi drugi domaći i inozemni stručnjaci.

Vrijednost eksperimentiranja poznata je odavno, ali prečesto je zaboravljena. Eksperimenti pomažu u razvoju i bez njih se teže uči. Neki će od njih rezultirati uspjehom, dok će neki od njih završiti pogreškom, ali jedno je sigurno – oboje je bolje od stagnacije. Kvalitetan eksperiment nikad nije slučajan – to je intervencija koja je planirana, odrađena, evaluirana te implementirana u ponašanje. Pojam eksperimenta u poslovnom će se segmentu na konferenciji promatrati u kontekstu strategije, prodaje, razvoja, timskog rada, procesa, alata i mnogo toga drugog.

Kotizacija za sudjelovanje na konferenciji još je jako malo te se zainteresirani pozivaju da se što prije prijave ispunjavanjem ovog online obrasca. Svi detalji vezani uz program, registraciju i predavače dostupni su na internetskoj stranici konferencije.

FOTO: ANTUN CEROVEČKI