LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PULA +2020

Pula vas poziva na svjetlosnu instalaciju „Prekidač“ i otvorenje skate-parka

Kao kandidat za Europsku prijestolnicu, Pula poziva građane da poprate svjetlosnu instalaciju „Prekidač“ i otvorenje skate-parka.

Kao kandidat za Europsku prijestolnicu, Pula poziva građane da poprate svjetlosnu instalaciju „Prekidač“ i otvorenje skate-parka.

Kao kandidat za Europsku prijestolnicu kulture, Pula poziva sve građane da u subotu, 12. ožujka, od 18 do 19 sati sudjeluju u svjetlosnoj instalaciji „Prekidač“. Događaj se zbiva na zgradi na Trgu kralja Tomislava na Verudi, a svi su pozvani da poprate instalaciju koja će se prvi put u svijetu izvesti uz sudjelovanje stanara zgrade. Oganizaciju „Prekidač“ osnovali su Pula+2020, multimedijska platforma VisuaLab/EduSplash i Visualie Festival.

Vikend nakon toga, 19. ožujka, očekuje vas otvorenje pulskog skate-parka. Od 12 do 17 sati održava se WANTED Skate Contest koji će biti podijeljen u dvije kategorije – do 18 godina i više od 18 godina. Prva tri natjecatelja osvojit će nagrade sponzora Lenovo, Chill shopa, TargetBaga, Nixona, Monster Energyja, Enduro bike shopa, Wanted Crewa, Keitre Skateboardsa i Kult Eyeweara. Nakon toga, od 17 do 18 sati Wanted i Keitre timovi pružit će vam pogled na trikove domaćih vozača, ali i vozača gostiju. Proglašenje pobjednika i podjela nagrada bit će u 18:10, a za kraj programa slijedi after party u S.M.C.-u D.C. Rojc. Na afteru će vas zabaviti DJ Teddy Lee, DJ Kuna i DJ SF.

Dođite i podržite Pulu!

FOTO: FACEBOOK